Post numer: #1Wysłany: 2009-02-07, 19:47 all_talk (czy jakos tak)
Co wy na to, aby spowrotem byl al talk na serwie ??
Dla tych co nie wiedzą o co mi chodzi, to ja myślę o tym, aby wszyscy się słyszeli.
Wkońcu to (podobno) 4fun jest (czy był ?), to tak fajnie by było jak by się wszyscy słyszeli.
/A od czego jest say_team ??
/Ale też admini nie wiem dlaczego, wogule zmieniliście sv_altalk 1 na 0, bo to co z tego linku byliście za tym, aby był.
Mógłby jakiś h@ diablo odpowiedzieć ??
ja bym zostawił tak jak jest teraz, ponieważ zawsze były problemy z podpowiadaniem
A to może tak:
- Nie żywi słyszą wszystkich ale mogą mówić, do innych nie żywych z obydwu timów.
lub
- Nie żywi słyszą wszystkich, ale moga mówić tylok do innych trupów, a żywi słyszą się tylok nawzajem, bo pewnie żywy CT nie podpowiadał by żywemu TT gdzie kampi.
Co wy na to
????
/////
No to po prostu żywi się nie słyszą, nie żywi się słyszą, mogło by tak być ??
A to może tak:
- Nie żywi słyszą wszystkich ale mogą mówić, do innych nie żywych z obydwu timów.
lub
- Nie żywi słyszą wszystkich, ale moga mówić tylok do innych trupów, a żywi słyszą się tylok nawzajem, bo pewnie żywy CT nie podpowiadał by żywemu TT gdzie kampi.
tak jak kiedys bylo na ffa jak sensation powiedzial:]
niekiedy jak sa bety to zywy mowi nie stawiajcie na mnie! wtedy sie przydaje zeby ci na dead go slyszeli xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum