Witam, chcialbym zaproponowac dodanie na server wow-mod all-talka. Czemu? prawie wszystko jest tam po angielsku, a opisywanie moda piszac, zajmuje za duzo czasu i ludziom sie to nudzi - wychodza, tracimy graczy itepe itede. Mowiac, wszelkie podstawy bylyby szybciej przekazywane, dzieki czemu mniej graczy by uciekalo, bo moze by zrozumieli o co tu chodzi :)
bedzie all talk na modach gdzie graja glownie dzieci i polowa zamiast tlumaczyc Ci co jest napisane po angielsku bedzie mowila gdzie kto jest...
poza tym na internecie jest spolszczenie pogadaj z adminem na pw niech wysle Ci strone np MoMo ktory wiem ze komus juz podawal i zobaczysz o co chodzi. poza tym nie wiem czy chcesz aby podczas Twojej gry ktos Ci jeczal do mikto.
a tymczasem jestem na nie :)
____________________ 03:07 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: jak spie o 2 w nocy a ten mi mlaska bo wlasne gowno przezuwa
03:07 - קרולינה | mix!!: to ty spisz?
03:08 - Dancik www.tnij.org/oporowymix: to bylo 4 lata temu
03:08 - קרולינה | mix!!: hahahhaa
POMOGŁEM?? DAJ PLUSIK : )
Ostatnio zmieniony przez pajo1968 2010-03-21, 12:48, w całości zmieniany 2 razy
bedzie all talk na modach gdzie graja glownie dzieci i polowa zamiast tlumaczyc Ci co jest napisane po angielsku bedzie mowila gdzie kto jest...
poza tym na internecie jest spolszczenie pogadaj z adminem na pw niech wysle Ci strone np MoMo ktory wiem ze komus juz podawal i zobaczysz o co chodzi. poza tym nie wiem czy chcesz aby podczas Twojej gry ktos Ci jeczal do mikto.
a tymczasem jestem na nie :)
oj pajo pajo.. ja tam akurat mialem 61 lvl (resetuje lvl'e, ta propozycja do zamkniecia, bede proponowal zmiane modu :(( ), ale jak ludzie plakali, ze nie wiedza o co tu chodzi i ida, to jednak troszke dupa..
spolszczenia nie ma, bo momo przeciez dopiero takowe robi..
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum