Post numer: #1Wysłany: 2008-03-21, 15:11 ak nab - banka | admin
Cześć mam na imię : Jacek
Pochodzę z : Małopolski
Mieszkam aktualnie w :Polsce
Urodziłem się : 17.08.1992
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Troszkę ponad rok
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chciałbym utrzymywać porządku na serwie
Byłem już adminem na serwerach : na żadnych, lecz "panowałem" kiedyś na lanie
Poświęcam dziennie grze : około 4, góra 5 godzin.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ogaraniam amx (mój brat jest adminem i ogarnołem ;p), często gram na Tau - rzadko na innych serwach
O sobie mogę powiedzieć, że : Opanowany - w miare ;), lubię sobie czasem pożartować choć czasami przesadzam, ale postaram się zmienić
Dla innych graczy jestem : botem ;p
____________________ Gość słucha Papa Roach
z tego co mi wiadomo,to fayrant junior to +
na wlasnej rece amx nie miales to co patrzyles jak brat oblugiwal -
duzo wiecej grasz na 4fun i FFA na Hs nie za czesto cie widze wiec -
no i maly - bo to twoj 1 post (liczony na forum)
na TAK
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-03-21, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
na NIE, musze mowic?. ANR !! ZROB PODANIE O ADMINA OD 50 POSTOW bo ja widze typa co ma 1 post i zglasza sie to mi zal go . ;/
Phi nie rozśmieszaj mnie , 50 postów , jakby tak było to na wszystkich serwerach tau byłoby ok. 5 adminów ???
A co do tematu :
amx +
wiek + -
kultura +
czas gry +
to że jest moim bratem + -
Ogółem na TAK
na NIE, musze mowic?. ANR !! ZROB PODANIE O ADMINA OD 50 POSTOW bo ja widze typa co ma 1 post i zglasza sie to mi zal go . ;/
phi a moze tak od 60 postow?? pa pa ;];];]
Nie no wiesz, ja to jako żart potraktowałem, chyba że mam zmienić zdanie?? Dno
A może jakies inne kryteria ma h@ wprowadzić?? Np. nie można mieć nicku na litere "p" ??:D:D:D:D
Dobra koniec tego bla bla, przejdzmy do rzeczy:
Banka- admin?;];]
Jak dla mnie wporzo, dużo gra, ostatnio sie z nim "pogryzłem" ale szybko się dogadaliśmy, myślę że będzie dobrym adminem, no i braciszek starszy mu pomoże jak cos:D
Pozdrawiam wszystkich i tych co nie maja jeszcze 50 postow;]
wiek deko ból...
a poza tym nie znam nic a nic niestety. moja 'wina' trochę bo nie byłem w stanie dużo grać ostatnio, ale mimo wszystko. na forum wiadomo - nic, a powinien. nie mówię o 50 postach, ale kurde mógłby dać się poznać nie tylko w grze. jak się angażować w serwer to się angażować. a nie na forum po adma i do widzenia...
ns, amxx, i 'opanowanie' takie sobie nawet według własnej oceny...
sorry, ale szczerze to nie widzę plusów. może poza pokrewieństwem z Fayrant'em...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum