Post numer: #1Wysłany: 2009-06-29, 23:36 aim_pow3r |prośba o dodanie.
Witam mam dla was do zaoferowania Ciekawą mapę na serwer HS.
Mapa nazywa się : aim_pow3r
Maksymalna ilość graczy na mapie to : 32(w sumie w każdym teamie jest po 18 respów)
Tryb mapy to : aim/hs
Określam mapę na : dobra+
Moim zdaniem warto dodać mapę bo :
Ćwiczy strzelanie head szotów na dużą odległość. Po za tym na środku mapy stoi coś typu bunkra który w części wyklucza zabicie zaraz po freeztimie i dodaje kilka możliwości zaskoczenia przeciwnika.
Dziękuję za uwagę.
Dodatkowym powodem dla jakiego chciałbym aby ta mapa znalazła się na Waszym serwie jest to, że stworzyłem ją samodzielnie, a nie mam gdzie jej zacząć rozpowszechniać, czy nawet przetestować w grze ludzie vs ludzie.
Spoko mapa ale mam pytanie czy nie ma zadnych bugow, crashow?
Co do bugów, crashów. To z widzenia mappera wszystko jest szczelnie zamknięte, żaden resp nie jest bloknięty (nikt nie rodzi się z nogami w ziemi). Ograniczyłem możliwość poruszania się niewidzialną teksturą, która uniemożliwia wyjście za mapę lub "popływanie" sobie w niebie. Też grałem wczoraj z botami przez jakiś czas(dość długi) i nie zauważyłem bugów. Jednak jak zauważycie, to możecie go opisać i obrazu poprawie i dam linka do nowszej wersji".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum