Nr Użytkownika: 2888 Wiek: 23 Dołączył: 22 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 81 Skąd: Zielona Góra
Post numer: #1Wysłany: 2009-06-25, 15:18 [ADMIN]Manioo[DR(Podanie)]
Nick : Manioo
Cześć mam na imię : Maciek
Pochodzę z : Polski z Zielonej Góry
Mieszkam aktualnie w : Zielonej Górze
Urodziłem się : 05.08.1993
Czyli mam lat : 15 w sierpniu skończe 16.
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 rok
Gram na (steam/nosteam) : Nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Chciałbym pomuc,dotąd widziałem adminów : Chmielu a jak na niego mówi Bango xD : Hmieló i Starego qmpla Usnameda,którego poznałem na innym dr,który się rozpadł. - Chciałbym poprostu pomuc
Byłem już adminem na serverach : Rybnicki,który jest na Steam
Poświęcam dziennie grze : 4-6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jestem pomocny,jeżeli ktoś czituje to sprawdzam 10x i upewniam się jeszcze 5 razy zanim go zbanuje.
O sobie mogę powiedzieć, że : Nie lubie określać się pozytywnie,bo mam napewno wady.Lubie grać w Counter Strike,bo nie chce mi się siedzieć na dworze i się nudzić,wole pograć w CS.
Dla innych graczy jestem : Napewno mam kilka wrogów,którzy mnie nie lubią,ale i tak ich szanuje,bo to są ludzie tacy jak ja.Mam dużo kolegów i znam dużo osób z CS.Mam stalowe nerwy.Jestem osobą,którą wszystko bawi,ktoś mnie wyzywa,to nie odgrażam mu się,lub go nie wyzywam,tylko próbuje przemienić to w żarty.
+ coś od siebie: Chciałbym pomuc admina na servie DEATHRUN.Jestem osobą,że niektórzy mogą powiedzieć,że jestem PRO a niektórzy,że nie.Umiem BH bardzo dobrze,mam nadzieje,że poprzecie mnie w tym podaniu i dostane posade admina.
Z GÓRY /\ dziękuje za przeczytanie mojego podania.
Aktywność mała i może byś podał nick na którym grasz na serwie bo gametracker nie wyszukał nikogo o takim nicku
Najlepiej w podaniu daj link do nicku z gametrackera z serwa
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-06-25, 15:27, w całości zmieniany 1 raz
Nie w ogóle ci kolego nie kojarzę z DR, a czasami na dr gram jestem na nie powód:
- nie znam cie z serwera
-mała aktywność na forum
- nie używasz poprawnej polszczyzny to było moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum