Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-06-01, 20:25 Adminie ...
Nie wiem czy się z orientowaliście czy nie ;d
Lecz każdy ma admin, ma admina na każdym z serwerów ;) Tak dla dokładnej protekcji.
Żeby nie było takich spraw jak np. : http://anr.vdl.pl/forum/viewtopic.php?p=6987#6987
i sprawa kolejna, tym razem w imieniu mojego mlodszego gnoja,
brzeszcot to ze masz adma nie upowaznia cie do banowania kogos za nic!?
wedlug niego bylo tak :
grał spokojnie rozmawiał z kosim a ty sie wjeb***ś i dałes mu bana za nic wez sie ogarnij i nie panosz sie, nie udawaj pana, mozesz podać powod dla ktorego dostał bana?
chciałes pokazac ze masz władze, nie cierpie takiego cwaniakowania. zbanuj sam siebie i pokaz ze jestes cwany.
nie ma prawa wstepu na forum ani na moim koncie ani na swoim wiec tym razem zrobiłem mu dzień dziecka i napisałem to.
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-06-01, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
Co do Twojego brata to dla mnie sprawa jest prosta - powinien mieć zakaz wchodzenia na TAU, bo po prostu na to nie zasługuje. Tym bardziej, że jego "normalna" rozmowa polega na wyzywaniu, obrażaniu i wyklinaniu. Poza tym cwaniakuje - nie miałem @ na 4FUN to oczywiście posyłał mi co raz wiązankę. Za przeproszeniem dla mnie jest takim samym debilem jak Tracer czy ten nowy 3 bliźniak Guzik.
P.S obojętne za co zbanujesz Shooter'a czy Tracer'a to oni zawsze twierdzi, że jest nie winni i ban był za nic więc ich gadanie to.......
ej axcel wiem jaki jest i ze cwaniakuje ale mozna sie z nim dogadac?
jak by klnął i wyzywał to nawet bym sobie nie zawracal dupala zeby cokolwiek tu pissac ale bana dostał za to ze brzeszcot chcial przy cwaniaczyc i poczuc ze ma wladze.
z reszta nie sam powie jak było czy ma honor i cos powie?
kosi tez bedzie mial cos do powiedzenia czy akurat cwaniakował albo klnął?
raz. nie pisać bzdur nie na temat
dwa. nie naskakiwać jeden na drugiego.
trzy. bez ciśnień. coś nie tak to napisać i się wyjaśni.
cztery. napiszcie mi o co w ogóle do cholery chodzi.
chcę wiedzieć co się działo na serwerze i o co chodzi z tymi kontami na forum.
dajcie nicka i w ogóle napiszcie o co chodzi najlepiej mi na PW i nie śmiecić tu już.
ale nie o to tu chodzi anr przeciez,jesli jest tak jak mowisz to naturalnie ban i papa ale nie takie cos z dupy dla cwaniactwa, mowi ze wczoraj graliscie i cos tam gadaliscie ale to było w formie zartu? bo jak by bylo inaczej to nie widze opcji czemu go nie zbanowałes?
Będę go banował kiedy będę chciał i każdy wie za co tzn. całokształt, a jeżeli chcesz go bronić to najpierw go wychowaj. A zbanowałem go za ? chodź by za słownictwo. Tyle on dla mnie jest jak Tracer czy Hex który ostatnio zaczął grywać na TAu czyli za przeproszeniem jest 0. A co do mojego cwaniactwa, widziałeś kiedyś żebym kogoś banował od tak ? nie więc nie krzycz tak. yo. Co do admina na all servach to dobry ruch.
PS.
A jakby dostał bana za free to co ? nie każdy czuje potrzebę przebywania w jego obecności czyt. chamstwa .
Będę go banował kiedy będę chciał i każdy wie za co tzn. całokształt,
ej nie poczuwaj sie tak bo tu wychodzi w tych slowach ze czujesz sie jednak straszliwym panem .ludzi prze kabelek traktujesz jednego gorzej drugiego lepiej a tak naprawde powiem ci szczerze GOWNO O NIM WIESZ bo nie grywasz z nim w ogole na fun ani nigdzie przez 5 mieisecy byles max 10 razy wiec mozesz sobie go ocenic jedynie po postach innych, a jesli to robisz to znaczy ze nic nie osiagniesz kierujac sie tylko uwagami i wypowiedziami innych nie majac wlasnych.
co tym screenem chcialem pokazac? ze po banie za gowno nie był wnerwiony?
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-06-01, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
bylo inaczej to nie widze opcji czemu go nie zbanowałes?
Ma " zaczepne " żarty i jak bym miał kiepski dzień to pewnie bym bardziej poczuł się obrażony niżeli przemyślał co autor miał na myśli :) Drugą sprawą było, że wszedł akurat jak wychodziłem to nie zdążył zagrać mi na nerwach :D
Chodź z drugiej strony nie dziwię się dla Brzeszczota, czasami jak gram na fake to sobie na za dużo ludzie pozwalają i czują się bezkarni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum