Nr Użytkownika: 2 Wiek: 24 Dołączył: 23 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 1945 Ustrzelił 67 fragów Skąd: Warszawa
Post numer: #1Wysłany: 2008-06-18, 17:59 ADMINI !!!!!
Są 3 Serwer
4FUN , HS+DM , TP
Macie wszyscy się podzielić do której grupy chcecie należeć.
Jak nabierzemy kilka nowych osób do administracji podzielimy was pomiędzy serwery także ....
Macie czas do dzisiaj do 24 !!!
PODAJCIE TYM, KTÓRZY NIE CZYTALI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nr Użytkownika: 264 Dołączył: 09 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 342 Skąd: Z tont i tamtont
Post numer: #2Wysłany: 2008-06-18, 18:03 Re: ADMINI !!!!!
anr napisał/a:
Macie wszyscy się podzielić do której grupy chcecie należeć.
Jak nabierzemy kilka nowych osób do administracji podzielimy was pomiędzy serwery także ....
to znaczy ze jak wybiore HS'a to tam będe tylko adminem? czy to tylko formalność którą grupę wybiore?
i czy napewno nowy serwer ma byc TP? moze jakis modzik?
Ja zostaje na 4FUN i się nigdzie nie ruszam Tam złożyłem podanie i dostałem adma, tam sie wychowałem, on jest jak mój drugi dom xD Maxior obowiązkowo ze mną xD
A z tego TP nie da się zrobić FFA ?
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2008-06-18, 18:52, w całości zmieniany 2 razy
W sensie, ze ranga na forum nie bedzie odpowiedzialna za to na ktorym serverze bedziesz miec admina? ;)
Jesli sie myle to chcilbym jednak zostac w gronie adminow 4fun, jesli natomiast jest tak jak w/w to moge zostac przy niebieskim kolorku, a admina miec na 4fun ;P
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-06-18, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
ej wszyscy admini z hs i ffa na 4fun sie pchaja to sie okaze ze ci admini ktorzy mieli go na fun zostana przydzieleni na hs lub to tp ale w sukie kto pierwszy ten lepszy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum