Nr Użytkownika: 2664 Dołączył: 01 Cze 2009 Tematy: 0 Posty: 381 Ustrzelił 2 fragów Skąd: z Polski
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-27, 18:33 Admini vs Gracze
no to tak mam taką propozycję zrobić mecz admini vs gracze tak dla urozmaicenia bo jest nudno juz na serwerze np jutro (sobota) albo niedziela np 12 adminów i 12 graczy
meczyk mógłby być około 20 wtedy chyba kazdy znajdzie czas
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
no nie wiem jak to sobie wyobrazacie ;[ trzeba by bylo ulozyc sklad i zamknac serwer bo bedzie straszny chaos, beda jacys nowi dochodzic, albo bedzie zamienialo graczy w teamie i lipa bedzie ;[ wiec raczej nie wypal na publicznym serwie
____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
Panowie to niestety niewykonalne. Trzeba by założyć hasło na serwer, czego w naszej sieci się nie stosuje, gdyż to serwerownia publiczna. Jest też możliwość zrobienia meczu o 2 w nocy, piszecie się?
Najpierw przeczytaj słownik ortograficzny
A po 2 jak to sobie wyobrażasz ? Myślisz ze Fayrant wam hasło założy na serwa bo macie widzi mi się ? hahaha dobre sobie
Chyba że masz osobę która "niby" nie gra zamiar banować no to gratuluje bo wtedy długo tu miejsca nie zagrzejesz
Nic nie kombinujcie bo to i tak nie wypali
Teraz temat close
Oczywiscie nie ma takiej opcji, i inni vh@ i h@ ew. sie z tym zgodza, zeby jakikolwiek turniej,mecz,sparing rozgrywac na publicznym serwerze w tym jak chcecie na diablo. Nie ma i koniec.
Poza tym pisales niby 12 graczy na 12 adminow. Juz widze jak 12 adminow bedzie gotowych na gre w wyznaczonym dniu i godzinie.
Druga sprawa w jaki sposob by byli wybierani gracze ? Zalozyc temat i pierwsze 12 osob gra 'mecz' ? Z czego juz wiem ze conajmniej 30% by nie gralo.
Kiedys byl podobny turniej na FPS to trudno bylo zebrac 5 graczy/adminow a co dopiero 12
Prosze bardzo mozecie grac, zebrac graczy, zrobic zbiorke ale nie na diablo tylko zalatwcie jakis prywatny serwer itp itd juz wasza w tym glowa. Na forum mozecie posluzyc sie tematem/watkiem aby zebrac ekipe. Tyle ze nie na DIABLO.
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-11-27, 21:36, w całości zmieniany 2 razy
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum