Post numer: #1Wysłany: 2007-12-11, 15:31 Admini testowi
Myślę, że już można skończyć testy dla adminów, już zapoznałem się z każdym testowym adminem i jego umiejętnościami i jestem gotowy do ewentualnego głosowania
Ja na razie nie mam zdania bo od dłuższego czasu nie mogę się połączyć z serwerem z platformy steam ale z tego co wcześniej można było zobaczeć to tak niby może być ale ja bym z tym poczekał do wigilii będziecie mieli prezent na gwiazdkę od tau. żeście dostali @.
Mam podobne zdanie do Brzeszczota.
M_T nie zna prawie w ogóle amx, nie umie banować, jak jest jakiś czit to daje mu kicka, bardziej zajmuje się grą niż adminowaniem, ciągle wyzywa się z adanosem, ma pilnować porządku na serwerze a sam go niszczy.
Zielo myśli, że jest adminem i wszystko mu wolno, nie ma szacunku do innych graczy, podpadł ostatnio z tym banowaniem bez demka.
No.Ichi najlepiej się sprawdza z adminów testowych i moim zdaniem tylko on zasługuje na admina na stałę
Mimo tego że lubię M_T muszę powiedzieć ze niestety nie nadaje sie na adma...
oprócz tego co napisali Pepe i anr jest jeszcze jedna rzecz mianowicie dzisiaj przy próbie wyrównania przeze mnie składów na d2 przeszedłem do ct bo dostawali do 0 po ok 7 - 8 min gry... przerzuciłem także jay-z, wtedy ct miałoby jakieś szanse... było 8 na 6 już miałem wrzucić kogoś do terro to mt "wziął" sobie z powrotem jay-z bo twierdził ze nie maja szans bo jest ich mniej...
M_T zrobił sie statsem przechodzi do lepszych drużyn byle tylko nabić fragow... ciężko mi donosić na kumpla ale nienawidzę gry typu "lataj za fragiem", "kto 1 ten lepszy" i "Rozwalmy botow do zera"...
Poza tym nie czyta forum nie wie kto jest zbanowanym graczem a ma zmienne ip i sobie lata po serwie np dzisiaj taki NosveratuS... co prawda czitów nie miał ale ban to ban
Na temat Ziela sie nie wypowiadam wszystko zostalo powiedziane... kiedys nagminnie zmienial mapy... nie wiem jak jest teraz ale ostatnio tez ktos zrobil vote bo po ok 1,5h byly te same mapy
Tylko Ichi zasługuje na admina nagrywa czitów, ogólnie pilnuje porządku i co najważniejsze ogarnia @
Ostatnio zmieniony przez 3^k 2007-12-14, 22:57, w całości zmieniany 1 raz
Byłem na serwerze wtedy co M_T przenosił do siebie z powrotem Jay_Z tylko że pod innym nickiem, zrobiłem właśnie fotkę jak M_T robi głosowanie dla graczy czy dać komuś bana, chociaż gracze przegłosowali opcję TAK to M_T nie umiał zbanować i ponowił pytanie tylko tym razem chodziło o kicka dla tego samego gracza no ale nie przegłosowano, i drugi screen jakiś stary jak pisze coś tam na adanosa
z tego co widzialem bardzo krotko, to M_T tak srednio ogarnia i z kultura u niego tez tak sobie. boza tym kultury nie pilnuje jakoś za bardzo tylko gra i z koleszkami gania i nawet oni mesem rzucają a on nic... nawet nie upomni.
Zielo to tez niestety racja ze średnio ogarnia raczej. nei bardzo sie nadaje na adma z tego co o nim wiem i slysze...
M_T jest dobry .... gada przez mikrofon nieustannie w ogóle się nie zamyka, gra i statsi nic więcej lata aby za fragiem, widzi cheatera to nie nagrywa tylko pisze do fayranta - nagraj go .. a sam sobie gra spokojnie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum