Nr Użytkownika: 1108 Dołączył: 02 Sty 2009 Tematy: 0 Posty: 2 Skąd: z polski.
Post numer: #1Wysłany: 2009-01-02, 18:53 Admini, cheaterzy i nieład na serwerze.
Witam,
drodzy użytkownicy.
Piszę ten temat bo to co się dzieje na serwerze przechodzi wszelkie pojęcie.
Dzieci drące twarz do mikrofonu, cheaterzy i ciągły nieład w teamach.
Od kilku dni admini na diablo pojawiają się sporadycznie, dziś np. ani razu nie widziałem nikogo kto ma władze, a grałem dosyć długo.
Cheater pod nickiem "HAHAHA" własnie ownuje mape i nikt z tym nic nie robi prócz bandy bachorów krzycząc "ON MA AJMA, JAKI CZITER WEŚ RZAL ;////" "weś wyjć i nie wracaj".
Tak wiem, mógłbym iśc na inny serwer, ale mam nadzieje że tym tematem coś wskóram.
Moim zdaniem powinno być więcej administratorów bądź Ci, którzy już nimi są - zaglądać częściej.
Przeoczyłem ten temat, teraz wiem kiedy administracja wróci ;)
Niecałe 2 tyg bez Diablo :( Oby ten HeroMod był fajny.
Co to cheatów - Mam nadzieję, ze demka będą kręcone, a kopiowanie lvl... Mam nadzieję że pomysł Bond_007 się uda i wbiją nowy Diablo 2 i od nowa każdy z pluginem blokującym zmianę nicku nabije lvl.
Chyba, że są jakieś pozytywniejsze i bardziej przyjazne wyjścia, to chętnie zobaczę taki temat na forum :)
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-01-03, 21:54, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum