taki przyklad, i teraz ktoś z tym nickiem pisałem w taki wlasnie sposób, tzn strasznie sie bulwersował. wylgadało to tak, ze za coś czego nie slyszałem ani nie widzialem mialem banowac.
(ADMIN) Strzelamy ? : dasz mu bana czy nie
czcyli ktoś albo na admina na ten nick ?
albo ktos ma admina na ip?
albo po wczorajszym wypadzie i przespanych 2h nie wiem co mowie,wiec mnie poprawcie.
Ostatnio zmieniony przez Fatality 2008-06-12, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Fatality ADMIN przy nicku ma także osoba z autoslotem ;) Strzelamy ma slota i akurat byłem wtedy u niego ze znajomymi popijając piwo jak grał.
Owszem miał rację w sytuacji, bulwersował się i mówił żebym coś z tym zrobił, powiedziałem, że jest admin na serwerze to niech sam coś zrobi.
Sytuacja wyglądała tak ( tyle widziałem ). że abdalla i fatality byli martwi, abdalla co chwilę bluzgał na MIC ( przy śmierci każda drużyna się słyszy wzajemnie ) fatality zero reakcji, potem abdalla strasznie kozaczył, że mu wszystko wolno i bluzgał i obrażał mojego kolegę, temu zaczął zwracać Ci uwagę, na co oczywiście rekcja była jedna ( zero reakcji ) dyskutowałeś z abdallą, on Ci ładnie i pięknie podpowiadał gdzie kto jest i grałeś jak na WH z podpowiedziami. Znowu abdalla bluzgał na Mic i wtedy padło coś w stylu " teraz też nie słyszysz " nie odpowiedziałeś więc napisał " zbanujesz go czy nie " na co również zero reakcji, abdall dalej się słodko bawił rzucając kurwami na prawo i lewo a Ty z nim dyskutowałeś olewając cała resztę serwera.
Strzelamy Ci powiedział, że zostanie to zgłoszone że faworyzujesz kolegów i są na serwerze bezkarni itp. wtedy nagle zobaczyłeś, że do Ciebie ktoś coś pisze i zapytałeś o co chodzi. Lecz później zamiast zareagować wyszedłeś z serwera. Abdalla bluzgał dalej, potem tylko kolega wyszedł z serwera bo przyjechał transport % do domu i nie było czasu na głupoty :)
to wyglądało troche inaczej, bo na dead własnie o to chodzi ze nie klnął nic, siedział cicho a nie bede banował nie majac pojęcia, wiedzy,zaufania kto to jest wiec t.j dał bym mu bana za nic, co do podopowiedzi to zwracałem mu uwage kilka razy, dostał kicka, szly kolejne podpowiedzi, było kilku graczy wiec 1 mniej to i tak było by duzo, chcialem dac mu gag'a albe po wpsianiu komendy i nicku (_o_) wyskakiwało ze :istnieje kilku graczy pasujacych do podanego wzorca, kiedy znowu cos pyskował pdp. to mial isc ban, ale wywalił mi jakis bład cs'a i wyszło mi z gry po resecie wrocilem i go nie było.
mam pytanie troche dziwne ale jest... jak mam @ na haslo to mam admina tylko pod nickiem maxi king all right a jak bede mial @ na ip to bede mial adma pod jakimkolwiek nickiem wejde??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum