Post numer: #1Wysłany: 2009-11-21, 15:50 admin na dr
Cześć mam na imię : Krystian.
Pochodzę z : Dąbrowy Górniczej.
Mieszkam aktualnie w : W Dąbrowie Górniczej.
Urodziłem się :10.09.1992.
Czyli mam lat :17:)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :Ponad 2 lata.
Gram na (steam/nosteam) : Steam&Nonsteam.
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Ponieważ gram bardzo często na deat run i chcę żeby panował tam porządek.
Byłem już adminem na serverach :Na tym serwerze do puki nie zmieniliśmy siec oraz na csserwer na deat run także.
Poświęcam dziennie grze :Moje dzienne minimum to jakieś 5h. co można zobaczyc po Gametracker.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo :Jestem kulturalny i lubiany na serwerze i trzymam się zasad i regulaminu.
O sobie mogę powiedzieć, że :Hmm... bardzo lubię grac w cs a szczególnie w deatrun;)
Dla innych graczy jestem : Miły ,sympatyczny i wyrozumiały
Link do gametrackera : http://www.gametracker.co...%3AK.R.Y.S%3A./
Zamykam. Za dwa tygodnie się odezwij
Po za tym masz już admina a i tak go nie ogarniasz.
Przeklinasz na dodatek.
Elos.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
http://fpscs.net/topics76...klad-vt6361.htm
Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i floodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
kosz.
Ostatnio zmieniony przez Ogarniam? 2009-11-21, 16:13, w całości zmieniany 3 razy
Rozumiem że dla Ciebie jest przeklinaniem jak sobie raz powiem ***** wiem jak bym używał tego słowa cały czas ale nie tak jak ja po prostu się na chwile zapomniałem a Ty może czasami się nie zapomnisz? taki aniołek z ciebie? jak tak to Pozdrawiam. A co do tego że mam admina to go nie mam miałem jak byliśmy w poprzedniej sieci tyle na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum