Post numer: #1Wysłany: 2008-10-11, 14:39 Admin na Diablo
Nie wiem czy w dobry miejscu piszę ale w teamiecie o prośby o admina nie zabardzo wypada , ze jako posiadam adma na FFA , a wiec proszę o przyznanie dla mnie admina na Diablo , ostatnio zaczołem tam grać jak nie ma ludzi na FFA to sa na diablo , nie zawsze widuje admina a burdela tam sie sieje niezly jak nie ma adma :)
Ja generalnie jestem na tak, ale przy tej prośbie pojawia się problem... także poczekam z dawaniem odp. w ankiecie
Być może stanie się tak teraz, że każdy będzie chciał flagi na każdym servie bo jest burdel.... Jak gram na FFA po 24 to też nie ma żadnego admina, a czity są... zobaczymy jak reszta się ustosunkuje do tej prośby
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Mi sie anr zgodzil na podwojnego admina a tobie to chyba tym badziej da.
A tak wogole mogles napisac do anra na gg lub pw bo to on zdecyduje nie my czy ci go tam dac!!
kij ze juz wiekami trabilem o przyznanie kilku flag na innych serwach kazdemu z @ ale bylo zawsze nie...
kij ze paru @ ma @ na 2 serwach...
kij ze odwalam robote za @ na 4funie jak nie ma nikogo dzieki maxiemu i faji bo uzyczili mi pw...
lotto mi to ale uwazam ze sprawiedliwosc powinna bys i kazdy @ powienien byc traktowany rowno
wiec niech kazdy adminuje sobie na swoim serwie albo jak juz niektorzy maja jakies flagi na innych serwach to innym tez wypadaloby to jakos zrekompensowac...
moja zgode masz bo zawsze uwazam ze lepiej jest jak jest wiecej @ niz za malo:]
max 2-3 adm. powinno mieć adma na 2 serwach i już tylko tacy co cos tam graja na tych serwach ! Flagi dla wszystkich adm na wszystkie serw to idiotyzm bo wtedy bedzie ze na ffa bedzie gralo po 7 adminow a na pozostalych nikt
ale ja mowilem tylko o flagach na ban i kick bez autoslotow itp itd...
a takich @ ktorzy graja na obu serwach jest wiecej niz tylko 2 - 3...
@Maxi
ja mam na 2 servach, ale nie robie tak ze gra tylko na jednym bo gram na obu
a moj admin na diablo mi sie przydaje bo np wpadlem wczoraj pod wieczor nikogo z @ nie bylo, a wiecie co jest jak nie ma adminow na servie
Zaufani mają na 2 serwerach flagi więcej zaufanych nie będzie bo zawiodłem się na was w momencie jak odjebało co poniektórym począwszy od bezette ....
Nie będzie podwójnych adminów na serwerach i koniec tematu
duch masz admin na Ffa wiec sie czymaj FFa jak chcesz adma na djablo zrezygnuj z FFa a dostaniesz na diablo proste !! każdy opiekuje sie swoim servem proste !!
Jak Sorrand tak piszesz, to np. maxi king ma admina na ffa i na diablo2 i co ? Ktos z adminow tez tak jeszcze chyba ma ( nie wiem czy nie sharp ?!) to tez nie jest sprawiedliwe w stosunku do innych adminow co maja @ na 1 serwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum