Post numer: #1Wysłany: 2009-01-28, 20:41 [Admin] I OWN YOU serwera z hs modem :D
Cześć mam na imię : Piotr
Pochodzę z : Szczecina
Mieszkam aktualnie w : Szczecin
Urodziłem się : w 1988r. 5 marca
Czyli mam lat : 20 lat
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 5 lat (2 konto steam)
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : czasami brakuje adminow
Byłem już adminem na serverach : bylem cl
Poświęcam dziennie grze : 3-5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Potrafie poradzic sobie w trudnych sprawach i wyjasnic sprawe bez zbednych konfliktow
O sobie mogę powiedzieć, że : Spedzam duzo czasu przy cs'ie, aczkolwiek posiadam inne zainterseowania
Dla innych graczy jestem : Uprzejmy dla uprzejmych dla mnie, wredny dla sapiacych dzieciakow ktore sie zabije
+ coś od siebie:
Cos ode mnie, a co moge dodac. Gra mi sie fajnie na waszych serwerach i czas milo leci, aczkolwiek zdarza sie brak adminow przez pare h i niektore sprawy zostaja niewyjasnione.
Reasmujac, chcialbym zostac admem tego serwera i prowadzic dalszy lad i pozadek :).
P.S Gram dosc dlugo u was nawet dorobilem sie 6 lokum w top15 na waszym serwerze hs.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum