Nr Użytkownika: 1900 Dołączył: 20 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 2
Post numer: #1Wysłany: 2009-03-20, 17:24 admin bot?
grałem sobie na serwie i zauwazylem czita..
napisalem do szanownego admina o zbanowanie go ;) ale ten nie łaskaw leciał na fragi i niezbyt go to interesowało.. dopiero gdy pol serwa zaczeło plakac ze jest czit napisałem mu "banujesz czy w chuja lecisz?" i dostalem bana na 30 min.
Jak dla mnie tacy admini sa zalosni i poprostu nie ogarnieci, ciekawe kto tutaj adminow przydziela ;)
sam jestem adminem, i gdyby na nonsteam.pl sie cos takiego stalo admin polecialby na zbity pysk.
nick admina: gdHr.
Ostatnio zmieniony przez nonsteam 2009-03-20, 17:24, w całości zmieniany 1 raz
zapewniam, ze czysty nie byl ;) jak pisalem sam jestem adminem i umiem to rozpoznac.. a on nawet nie sprawdzal tylko gral, takze watpie ze ban sluszny :)
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
:o ja widzialem kilka dziwnych nickow, pod ktorym sie admin przykrywal -.- i to nie tylko gdHr tylko tez gdHe hehehe (cos takiego) i jakis g. :| ja nie wiem nie znam typa/typow ale jesli mowicie ze taki jest (mowicie ze Gudha) to ok ale musze powiedziec, ze zgodzilbym sie troszki z nonsteamem, troche olewa sobie adminowanie na hs'ie :p
p.s. ale ten ban za kulture to jak najbardziej ;p
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2009-03-20, 20:11, w całości zmieniany 2 razy
Jak widzisz cziterA to patrz na foruma czy nie dawał eses już :D
Bo sam miewam sytuacje(choćby z infinity) że każdy jedzie od czita a 3 razy dawał ss. Więc po prostu wnerwia takie coś ;) A do tego wulgi ;d
ale ten nie łaskaw leciał na fragi i niezbyt go to interesowało..
tym martwić nie musisz, interesowało.. xD
nonsteam napisał/a:
dopiero gdy pol serwa zaczeło plakac ze jest czit napisałem mu "banujesz czy w chuja lecisz?"
1. Kulturę proszę ogarnij. 2. Bana dostałeś jak bylem już na spectcie, na mnie narzekasz, że adminować nie potrafię i że gdzieś tam u Ciebie bym wyleciał. Na słowo Ci miałem uwierzyć ?? Poczekałbyś 2-3 rundy i by było po problemie.
Jeżeli choć w najmniejszym stopniu uraziłem Cię moim zachowaniem to z całego serca i duszy Cię przepraszam, mam nadzieję, że zdołasz mi wybaczyć. A także obiecuję, że następnym razem przy każdej Twojej wątpliwości co do umiejętności, któregoś z graczy, stanę na wysokości zadania tak, abyś był jak w 100% usatysfakcjonowany.
Kakash!,
Kakash! napisał/a:
ja widzialem kilka dziwnych nickow, pod ktorym sie admin przykrywal
Przykrywał?? Ja nic do przykrycia nie mam, czasami lepiej wejść na nieco zmodyfikowanym nicku, ale to moje zdanie...
Kakash! napisał/a:
troche olewa sobie adminowanie na hs'ie
Co przez to rozumiesz Kaka? Odpisz na pw/gg żeby już większego bajzlu nie robić..
//Kak~
heh ok to 1st sie czepiac nie bede ale co do olewnania to nie mowie ze tak w 100% tylko po czesci, ok dobra widzialem banowales za kulturke ;), z banowaniem czitków to nie widzialem wiec wnikac nie moge ale np jak raszowali to ja musialem ogarniac no ale zalu do ciebie nie mam =)
p.s. a i czytaj ze zrozumieniem bo napisalem "troszki" (co znaczy troszke) wiec nie powiedzialem "total olweka" np :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum