Post numer: #1Wysłany: 2009-11-04, 16:05 Adis^^ Admin
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę z : Torunia i tez mieszkam
Urodziłem się : 18.12.1993
Czyli mam lat : 15(no rocznikowo 16 bo jestem z grudnia :/ xDDD)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : prawie 3 lata
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam i steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :widze czitow ! :D
Byłem już adminem na serverach :tak na serwie klanowym i testy tutaj ;d
Poświęcam dziennie grze : 3h-5h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : gram bardzo czesto i znam ludzi.
O sobie mogę powiedzieć, że : ze jestem ogarniety i mily ;d
Dla innych graczy jestem : przyjacielski i lubiany
wszyscy mnie znaja :) co wiem nie zdalem testow z powodu zachowania ale gwarantuje ze sie poprawilem :) i przepraszam tych co urazilem jak wogole kogos xd ostatnio troche nie gralem przyznaje sie ale to nie moja wina mialem problem ze zdrowiem ale jest juz chyba prawie ok no grypa mi zostala i siedze ciagle w domu ;d pozdrawiam :)
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum