Post numer: #1Wysłany: 2009-12-21, 19:49 Adis^^ 3/3
Cześć mam na imię : Adrian
Pochodzę z : Torunia i tez mieszkam
Urodziłem się : 18.12.1993
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : prawie 3,5lata
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam i steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo :widze ludzi lamiacych regulamin ! :D
Byłem już adminem na serverach :tak na serwie klanowym, testy tutaj i na servie torun! ;d
Poświęcam dziennie grze : 3h-5h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : gram bardzo czesto i znam ludzi.
O sobie mogę powiedzieć, że : i mily ;d
Dla innych graczy jestem : przyjacielski i lubiany no moze juz nie tak ;d
cos od siebie
to tak znacie mnie all wiecie ostatni raz skladam podanie o adma,opracowalem 2 warna ;d
i naprawde sie zmienilem,wiem ze bylem klutliwy i troche zadziorny Przepraszam was wszystkich za moje poprzednie zachowanie i jak juz mowilem poprawilem sie.
Jak nadal czujecie do mnie urazy przepraszam napiszcie do mnie wytlumaczymy sytuacje itp. (I tak ogolnie pomyslicie sobie moze specjalnie tak mowie zeby sie podlizac ze chce adma czy cos,To jest nie prawda.) I gwarantuje ze jak bede zemna jakies problemy odejde sam.
Pozdrawiam Adis.
Według mnie, kompletnie nie nadajesz się na admina. Każdy w następnym podaniu piszę, że się zmienił, ale guzik prawda. Na ostatniej ocenie adminów testowych, osoby "za" Tobą, można było policzyć na palcach u jednej ręki. Cała reszta była na nie. Dlaczego? Mimo, że miałeś admina był bajzel. Nie potrafiłeś zadbać o serwer, nie ogarnąłeś graczy.
Podsumowując: NAJN !
P.S. Ortografię poćwicz, bo jako obywatel Polski, wstydem jest sadzenie byków ;]
Post numer: #4Wysłany: 2009-12-21, 20:05 dalem na tak
ja jestem na wielkie tak!!!!
1.duzo gra
2.ogarniety
3.niema 14-lat
4.zna zasady
teraz ci sie dzieje na dr to az zal caly czas rc tt ucieka i jak tu grac?
niech zrobi porzadek a nie kur... pamietam mial adma i panowal porzadek
jakim cudem gram duzo na dr a nie widzialem jeszcze admin ktory pilonwal rc tt
Ostatnio zmieniony przez Krystek^^ 2009-12-21, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Post numer: #6Wysłany: 2009-12-21, 20:17 Re: dalem na tak
Krystek^^ napisał/a:
ja jestem na wielkie tak!!!!
1.duzo gra
2.ogarniety
3.niema 14-lat
4.zna zasady
teraz ci sie dzieje na dr to az zal caly czas rc tt ucieka i jak tu grac?
niech zrobi porzadek a nie kur... pamietam mial adma i panowal porzadek
jakim cudem gram duzo na dr a nie widzialem jeszcze admin ktory pilonwal rc tt
Dziwne jestes jego bratem ^^
A co do Adisa na NIE powody podane wyzej !:]
Według mnie, kompletnie nie nadajesz się na admina. Każdy w następnym podaniu piszę, że się zmienił, ale guzik prawda. Na ostatniej ocenie adminów testowych, osoby "za" Tobą, można było policzyć na palcach u jednej ręki. Cała reszta była na nie. Dlaczego? Mimo, że miałeś admina był bajzel. Nie potrafiłeś zadbać o serwer, nie ogarnąłeś graczy.
Podsumowując: NAJN !
P.S. Ortografię poćwicz, bo jako obywatel Polski, wstydem jest sadzenie byków ;]
Sądze tak samo więc:
Nie, nie i nie!
Dałbym na tak, bo nie było tak źle z Twoim adminowaniem na testach na DR, tylko że szkoda, że odkąd straciłeś tam admina (testowego czy nie) widziałem Cię na serwie może raz, jeśli w ogóle :). Dlatego nie zagłosuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum