Nr Użytkownika: 46 Wiek: 21 Dołączyła: 26 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 134 Ustrzelił 1 fragów Skąd: z tamtond
Post numer: #1Wysłany: 2007-11-20, 21:17 Abdalla | admin TP
Imię :Krzysztof
Pochodzę z : Sokołowa Podlaskiego
Mieszkam aktualnie w : Sokołowie Podlaskim
Urodziłem się : 11.09.1990
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike : 5 miesięcy
Gram na : Steam
Chcę zostać adminem bo : gram bardzo dużo i nie lubie sytuacji w ktorych nie ma zadnego administratora i ktoś łamie nagminnie zasady ... a że to TP to zasady będą łamane częściej niż na FFA ... I BARDZO CHCIAŁBYM DOSTAĆ SZANSE NA SPRAWDZENIE SIE :)
Byłem już adminem na serverach(moje doswiadczenia z bycia adminstratorem ?) : na samym poczatku mojej kariery w cs pewnien pan zrezygnował z roli CL pewnego klanu i przekazał władze mnie i wtedy przez dłuższy czas prowadziłem z powodzeniem stronkę klanową ! a od okolo miesiąca jestem adminem servera klanu FoH i nie mam żadnych problemów z ogarnięciem amx-a ...
Poświęcam dziennie grze : dużooo czasu (Dni powszednie- szkoła...cs...sen itd. , Weekend- cs...cs...drzemka itd.)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : wierze w to że nie będzie do mnie żadnych pretensji i będę wykonywał swoje zadania sumiennie ...
O sobie mogę powiedzieć, że : ze CS to całe moje życie (sory ale taka prawda) i nie chciał bym żeby to była zwykła strata czasu ...
Dla innych graczy jestem : oni chyba wiedzą najlepiej ... a jeśli nie to chyba nie bije sie z nikim podczas gry :)
Postanowiłem spróbować bo co mi szkodzi ... ważne że sie przełamałem :) ...
Ostatnio zmieniony przez Ab~ 2007-11-23, 01:07, w całości zmieniany 9 razy
przede wszystkim staż cs'a, poza tym wiek mi nie leży, a i z tego co widzę to nic dobrego nie wynika... wg. mnie nie sprawdzisz się tak czy siak, więc nie warto się bawić w testa.
P.S poza tym podlizuje się hexowi dla mnie to najgorsze, co gracz może tu zrobić :) pozdro hex ;P
Sorry bardzo ma mu ublizac?? nie ma powodu to sie nie kloci... pokojowy jest to woli zyc w zgodzie;] do hexa tez nic nie mam i mu powiedzialem dzisiaj czesc... tzn ze jestem zly i nie nadaje sie na adma??
A co do tematu juz raz pisalem ale powtorze... AMX ogarnia staz wg sie nie liczy admin porzadku ma pilnowac a nie dobrze grac... choiciaz i tak jest dobry w stosunku do tego jak dlugo gra... no i kulturka tez ok wiec NA TAK
dobra skasujcie ten temat odzyskalem dostep do tau 1 i tam wole pobocić ... i być nie kulturalnym bo bycie grzecznym juz mi sie znudziło :p
wiecie gram w cs od 2 tygodni i tak naprawde nie wiem co to admin i amx :/(PS: AMX w 1 paluszku)
i myśle ze w grze tez jestem botem prawda ???(PS: proste nie mam doswiadczenia:/ nie ktorzy cos o tym wiedzą:)
A CO DO hexa to jak tylko sie widzicie to odrazu axcwel ?? ze sie nie nawidzicie to nie moja wina i ze ja nie jestem taki jak ty to chyba tez O_o ale podlizywac sie hexowi ??? bez przesady :p i wypowiedzi powinny byc mnie stronnicze ze raz sie pozarliśmy to mówisz ze jestem nie przyjemny :/
POWODZENIA TYM KTÓRZY DOSTANĄ TEGO ADMINA !!!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum