Nr Użytkownika: 46 Wiek: 21 Dołączyła: 26 Paź 2007 Tematy: 0 Posty: 134 Ustrzelił 1 fragów Skąd: z tamtond
Post numer: #1Wysłany: 2008-11-05, 17:00 Ab~ | Admin
Cześć mam na imię : Krzysio
Pochodzę z : Sokołowa
Mieszkam aktualnie w : Sokołowie
Urodziłem się : w Sokołowie ?
Czyli mam lat : 18 ;)
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1,5 goda
Gram na (steam/nosteam) : Stim
Chcę zostać adminem/aslotem bo : zawsze marzyłem aby zostać adminem na TAU i przyda sie doświadczony administrator na serwerze :P
Byłem już adminem na serverach : dużo ich było i jeszcze więcej
Poświęcam dziennie grze : 5-10h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : na drugie imię mam AMX i znam sie na rzeczy ;)
O sobie mogę powiedzieć, że : doroslem ostatni czasy , jestem juz duzo kulturalniejszy i można na mnie liczyć :P
Dla innych graczy jestem : zazwyczaj miły i przyjacielski ... chyba ze ktoś mnie nie lubi wiec odwdzięczam mu sie tym samym ;/
+ mam nadzieje ze ci ktorzy znaja mnie z jednej zlej strony poznaja mnie takze z tej lepszej i bedziemy owocnie współpracować ;p
____________________ Ranga: TAU-player
Ostatnio zmieniony przez Ab~ 2008-11-06, 16:01, w całości zmieniany 2 razy
Ty ale podanie xD
szczerze jak mi powiedziales ze piszesz podanie o @ myslalem ze bede mial ubaw a tu prosze takie podanko xD
Ma czas +
ogarnia +
z kultura znacznie mu sie poprawilo chociaz z kolokwializmem ciezko mu sie rozstac:p +-
testa mozna dac^^
jak on dostanie @ to ja poproszę o bana na forum i na serwerach ...
moje ip
88.156.96.18
a i z tego co pamiętam w regulaminie było że jak ktoś ma ostrzeżenia na forum to nie może składać podania o @ hm ?
____________________ Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
Ostatnio zmieniony przez LoCk 2008-11-05, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
1.2 : Podanie o Admina/Slota może składać tylko i wyłącznie osoba, która :
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana banem na serwerach FPSproject.com.
* Nie zakładająca kilku kont na forum ( duchów ) dla podbijania ankiet rekrutacji.
* Nie głosująca na samą siebie w ankiecie.
Ostatnio zmieniony przez gdHr 2008-11-05, 19:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum