Post numer: #1Wysłany: 2009-05-22, 00:33 A może parę komend dla admina ? ^^
Nie wiem, czy takowy plugin jest wgrany na serwer, ale to dośc przydatna rzecz dla adma, szczególnie na 4FUN'ie. Dla tych co nie wiedza to jeden skompilowany kod sma. posiadający funkcję kilkunastu pluginów. Zastępuje on hpk, admin_check, bomb_afk, spawn_protection czy też c4timer oraz admin_gag. Korzystając z tego adm może, również, zrobic z gracza rakietę, podpalić, czy np. dać full hp (akurat mniej przydatne funkcje, ale jakby jakieś dziecko neo przeszkadzało, albo kampiło strasznie w głupich miejscach, można je wysadzic w powietrze xD).
hmm całkiem niezły pomysł zwłaszcza z tą rakietą dobry sposób na kampiacych, jesli sie nie myle to komenda amx_gag jest wgrana na serwerze (przynajmniej na djablo jest, więc tutaj też chyba) więc jestem w pełni na tak
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Nie musi podawac linka, czaje o o chodzi :) Tylko amx_super jest tak jak mowi Dancik strasznie rozbudowany i wiekszosc osob radzi zeby osobno powrzucac pluginy bo amx_super to zlepka kliku wogole niepotrzebnych pluginow ktore moga wlasnie obciazac serwer.
Ale Dancik nie wiem po co to proponujesz ( jako gracz) jak to jest plugin w 90% pomocny dla adminow nie dla graczy ;d
Az taki mily jestes ze troszczyszs sie o adminow ? :D
Fayrant jeśli ten plugin jest w 90 % przydatny dla adminów to dobrze, nie? :p
Może to dlatego, ze sam mam serwerek choć klanowy, a taki plugin nieżle się sprawował to tylko zaproponowałem.
A miły to ja jestem całe życie xD
Nie no tak na serio, to poprostu to takie jakby zwrócenie uwagi na mozliwość ułatwienia sobie pracy. W jednym plugu masz hpk, ochronę spawnów i parę użytecznych rzeczy, poza tym narzędzie to pomoga też admom. Jeśli zaproponowałem nieodpowiedni przepraszam xD.
To trochę bez sensu na sieć serwerów, ponieważ:
- Admin będzie mógł dać sobie broń jaką chce (amx_weapon np. 100)
- Admin będzie mógł się wskrzeszać i uleczać.
- Admin będzie mógł dodawać sobie kasy, tyle ile będzie chciał.
- Admin będzie mógł się teleportować.
- I wiele innych rzeczy.
Każdy admin by tego nie używał, ale jakiś może się znajdzie.
Ale ja nie pisałem, by wrzucili to na każdy serwer, tylko i wyłącznie w odniesieniu do serwera 4FUN. Poza tym gdy admin zacznie naudużywać komend to wiadomo, że dostaje pouczenie :). Plugin ten jest dobry na serwer typu 4FUN. Przyda się np. zagrzebać jakieś strasznego kampera, który kampi non stop w tym samym miejscu, albo przedłuża grę.
Dancik dzieki za checi i troske ale niestety nie dam tego, pamietam dalem to kiedys na HS to wogole mieszaly sie komendy (o ile pamietam ping podskoczyl chyba nie jestem pewnien), a ze amx_super zawiera duzo bajerow to wlasnie blokowaly sie z niektorymi ktore byly juz na serwie itp.
Widze tez po innych serwach ze gdzie jest ten plugin to admini sie bawia, daja sobie kase bronie itp itd
Niby plugin pod 4fun wlasnie, ale to 4fun tylko dla admina
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-05-23, 10:25, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum