Post numer: #1Wysłany: 2010-02-20, 12:03 ][_,oSer ponownie.
Cześć mam na imię : Robert
Pochodzę z : Polski
Mieszkam aktualnie w : Szczecinie
Urodziłem się : 25.12.1993r.
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : z 4 lata będzie
Gram na (steam/nosteam) : steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : kocham tego moda, byłem już tutaj adminem na war3 i gg&dm, ale widzę, że HS to steam więc postanowiłem, że złożę podanie.
Byłem już adminem na serverach : war3 i gg&dm + na innych sieciach.
Poświęcam dziennie grze : 5h, no max z 7 oczywiście z przerwami.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : jestem miły, bezkonfliktowy, potrafię dopilnować porządku.
O sobie mogę powiedzieć, że : hmm... nie lubię samooceny. po prostu jestem jaki jestem.
Dla innych graczy jestem : graczem, a dla nie których cziterem, bo twierdzą, że jak się dobrze gra to od razu czit.
Link do gametrackera: nie ma ? ale będzie, nie bać się o to.
Steam ID: STEAM_0:0:19116925
Posiadasz rodzeństwo?: tak, 2 braci i siostrę.
+ coś od siebie
Dużo osób mnie zna, jestem już ponad pół roku na tej sieci, i nie było ze mną problemów, jak wcześniej pisałem byłem już tutaj adminem 2 razy... raz się przeniosłem bo zacząłem grać tylko steam.
Sorry jesteś zbyt mało aktywny, ledwo 50 postów i to przez dłuższy czas.
Po za tym bywam na HSie, ale jakoś Cie nie widzę, może się mijamy?
Jednak jestem na NIE, po wejściu nowych zasad chciałbym, żeby ekipa była zżyta i wspólnie wspierała FPS. Może Ty masz inne przekonanie, ja jednak jestem takiego jakie wymieniłem wyżej. Fajnie, ze nie jesteś jakimś spamerem, który aż nadto udziela się, przez co wpienia resztę, ale od czasu do czasu mógłbyś pogadać, udzielić się ;]
#edit
MoMo napisał/a:
][_,oSer napisał/a:
Link do gametrackera: nie ma ? ale będzie, nie bać się o to.
Hmm ciekawe, nie ma ciebie nawet w top50 graczy. Kiedy ty tam wogole grywasz bo ciebie nie znalazlem.
To trochę zabrzmiało, jakbyś dopiero chciał tam nabić trochę minut.
Ostatnio zmieniony przez *skill_off 2010-02-20, 12:30, w całości zmieniany 2 razy
Nigdy jeszcze ciebie nie widzialem. Czytalem takze wczesniejszy post Kafelo gdzie nie dawales rady na GGDM wiec minusuje Cie to. Przychylam sie na nie.
Ostatnio zmieniony przez Kakash! 2010-02-20, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Kod:
b) Osoba mająca minimum 50 postów na forum, posiada konto na forum dłużej niż 6 miesięcy oraz ma ukończone 16 lat.
Close
chcesz warna?
nie wywiazujesz sie z wymagan regulaminu mimo tego skladasz podanie 2 raz wciągu 2 dni...
nadal masz 47 postów...
poza tym nie widze skanu legitymacji na potwierdzenie wieku...
close...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum