Post numer: #1Wysłany: 2009-07-28, 13:11 ][_,oSer | ADMIN | WAR3
Cześć mam na imię : Robert
Pochodzę ze : Szczecina
Mieszkam aktualnie w : Szczecinie
Urodziłem się : 25.12.1993r.
Czyli mam lat : 15 i pół
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 3 i pół roku
Gram na (steam/nosteam) : non steam i steam : HaxioreQ
Chcę zostać adminem/aslotem bo :
Bardzo lubię ten serwer, gram z moimi ziomkami, znam dużo osób, takich jak jOny :), BIALA DAMĘ, NeviL'a, wiecha, prof'a, GANGSTE PARADISE :D itd.
Byłem już adminem na serverach :
Tutaj jeszcze nie byłem, bo nie jestem jakimś "Sępem", który wszystko robi by zostać wszędzie adminem, a tak poza tym jestem moderatorem na innej sieci serwerów.
Poświęcam dziennie grze : uuu... ok 8h dziennie
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Staram się, jestem uczciwy, służę pomocą gdy tylko ktoś jej potrzebuje :)
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem mini "no liferem" tzn. siedzę dużo przy komputerze.
Dla innych graczy jestem : Zwykłym graczem, lecz niektórzy twierdzą, że dobrze gram i potrafię odróżnić czita od skilla.
+ coś od siebie
Może uda mi się dostać na testy, jak nie to trudno, ale warto spróbować, dużej ilości osób dałem się już poznać, lecz osoby które jeszcze nie zdołały się dużo o mnie dowiedzieć to zapraszam na serwer, albo na gadu, z chęcią porozmawiam 159870.
____________________ Chodził cziterek po mapie,
trzymając kałacha w łapie.
Wołam go "Ej, Ty! Łapaj!
Z mojego digla chapaj!"
I leży na ziemi cziterek pomięty
Bo został przeze mnie ściągnięty.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum