Post numer: #1Wysłany: 2009-07-22, 09:44 ][_,oSer | Admin
Cześć mam na imię : Robert
Pochodzę ze : Szszecina
Mieszkam aktualnie w : Szczecinie
Urodziłem się : 25 Grudnia 1993r.
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : ok. 3 lat, 5 miesięcy, dni nie pamiętam
Gram na (steam/nosteam) : to i to
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Ponieważ bardzo lubię ten serwer, długo na nim przebywam, jestem ogarnięty, zapewne trochę osób mnie zna, amx'a mam opanowanego.
Byłem już adminem na serverach : Jestem wciąż w Sieci serwerów CS-One
Poświęcam dziennie grze : 3-6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Potrafię adminować, a także rozpoznaję bardzo często czita niż skilla.
O sobie mogę powiedzieć, że : hmmm... Mam dobry charakter, jestem osobą przyjazną, lubię chodzić na mecze, sam trochę trenuję w klubie itd.
Dla innych graczy jestem : zwykłym graczem, dla znajomych jestem 0garem :P
+ coś od siebie Mimo, iż jestem na forum nie cały tydzień chciałbym pełnić funkcję admina, ponieważ wydaje mi się, że jak dostanę tą szansę będę mógł więcej przebywać na forum, i czuć się praktycznie jak u siebie, teraz nie potrafię rozmawiać z ludzmi w takim charakterze, bycia takim "botem". Nie chcę czuć się jak robot przy was, czuję się jak mała mysz pod miotłą, chciałbym po prostu zostać adminem, bo siedzę na serwerze już dobre półtora miesiąca :) Obiecuję, że gdy tylko dostanę tą szansę to będę bardzo dużo udzielał się na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum