Post numer: #1Wysłany: 2007-10-24, 15:48 3^k | admin
Cześć mam na imię : Krzysiek
Pochodzę z : Wodzisławia Śląskiego
Mieszkam aktualnie w : jw
Urodziłem się : jw
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1 rok
Gram na (steam/nosteam) : Steam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : chce wyrzucac spektow i mutowac dzieci drzace sie do mica;p itp itd
Byłem już adminem na serverach : Kiedys bylem admem na jakims badziewnym serwie dlugo nie postal nawet nie pamietam nazwy... za czasow jak na ns gralem to bylo
Poświęcam dziennie grze : kilka godzin, ze 3
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Tau to w zasadzie jedyny serw na jakim gram, gram czesto
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem spokojny i wyrozumialy;p
Dla innych graczy jestem : w zaszadzie to nie ja sie powinienem tu wypowiadac ale mysle ze nikomu za skore nie zalazlem staram sie byc mily dla wszystkich
Od siebie: Teraz pewnie bedzie wysyp podan o adma bo nie ma limitu postow na forum... na poprzednim forum dazylem do napisania tych 50 postow bo podanie chcialem zlozyc i lipton forum padlo;/ tak wiec nadazyla sie okazja to korzystam;p
Na nie ^^. Zdarzyło ci sie kilka razy (przy mnie) nagiać troche kulturke. :D a wbrw temu co powiedział wyzej kolega Brakuje adminów... ale takich kturzy Aktywnie uczestniczą Na servie nie takich kturzy maja tego adma i wejjdą raz na 2 tygodnie.
wilu cos si sie pomylilo ja nigdy w domu nie przeklinam;p rzadko tez przez mic gadam chyba ze wejdzie kosi albo ktos tam to sobie kulturalnie rozmawiamy^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum