Post numer: #1Wysłany: 2007-11-19, 22:14 3^k | admin TP
Cześć mam na imię : Krzysiek
Pochodzę z : Wodzisławia Śląskiego
Mieszkam aktualnie w : jw
Urodziłem się : 09.12.89
Czyli mam lat : zaraz 18
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : troche ponad roczek
Gram na (steam/nosteam) : stim oczywiscie
Chcę zostać adminem/aslotem bo : na ffa mi sie nie udalo to na tp probuje;p
Byłem już adminem na serverach : -
Poświęcam dziennie grze : duzo czasu, zalezy od dnia
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Jesli tp sie rozreklamuje bedzie to jedyny raczej serw na ktorym bede gral
O sobie mogę powiedzieć, że : nie mnie dane jest to oceniac pozostawiam opinie innym
Dla innych graczy jestem : Miły i przyjazny;p
Na Tak, bardzo często widywany na serwie FFA, nigdy nie zaobserwowałem u niego złego albo niekulturalnego zachowania.Bardzo dobry kandydat moim zdaniem.
Ja też się zgadzam z adminami i myślę że to ty i fayrant będziecie walczyli o admina/ogółem
człowiek ogarnięty kulturalny i dużo gra na serwerze/ale z tym że będziesz tylko na tp to trochę nie w porządku jak jesteś adminem na tp to co ci szkodzi grać na ffa.
Zgłoszenie zostaje zamknięte do czasu wyboru kandydatów ubiegających się o fotel prezesa :)
Tzw. Topic zostaje zamknięty, admini pomiędzy sobą wybiorą z pośród kandydatów tych, którzy nadają się na Admina testowego. Potem z adminów testowych wybierzemy tych najbardziej odpowiednich na stanowisko oficjalnego Admina FFA2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum