A wiec moja propozycja jest aby zakazano na serwerze grania na 16 bit, a wymuszano 32bit. Wielu graczy twierdzi ze to nic nie daje, ale tak na prawde daje i to duzo. Po pierwsze jesli chodzi o cień, na 16 bitach jest on bardziej widoczny, jego odcienie sa wyostrzone, bo jak wiecie im mniej bit tym gorsza jakosc ;d A na 32bitach cień jest wygladzony i prawie przezroczysty. Przykladowo:
16bit:
32bit:
widzicie roznice? bo ja tak ;f
Jeśli chodzi ogolnie o widocznosci, nie tylko o cien, to tez jest roznica. Na 16 bitach widac dokladne kontury i mozna szybciej ninje wylapac. 32bit daje nam to ze postac slewa sie z otoczeniem i kontury sa wygladzone (tak jak cien). Przykladowo:
16bit:
32bit:
widzicie roznice? bo ja tak ;f
Niektorzy przyznaja sie do tego ze graja na 16 bit bo twierdza ze to nic nie daje, nie bede wymienial poniewaz zalezy mi tylko na tym zeby gra byla przyjemna grajac ninja a nie konczyla sie nerwami i banami za wulgi ;P
Dziekuje za uwage, mysle ze wezmiecie to do siebie i przekonacie sie do mojego zdania :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum