Nr Użytkownika: 3772 Wiek: 16 Dołączył: 30 Wrz 2009 Tematy: 0 Posty: 295 Ustrzelił 2 fragów Skąd: to wiesz?
Post numer: #1Wysłany: 2010-01-03, 20:23 3 pluginy do granatow:D
To tak mam 3 propozycje nowych pluginuw do granatów do każdego po jednym :)
1. HE-Strzel w granat a wybuchnie prosty plugin, strzelisz w granat, który leży na ziemi a wybuchnie. To samo można zrobić z HE który leci w powietrzu.
http://www.cscenter.pl/pl..._wybuchnie.html
* To jest nowy typ granata dymnego - zawerającego wirusa
* Smuga oraz dynamiczne efekty świetlne
* Granat świeci na zielono
* gdy eksploduje widoczna jest strefa wirusowa, gdy się w niej znajdujesz zostaniesz zainfekowany wirusem i co każde X sekund twoje hp bedzie malało. Takze twój ekran będzie robił się jaśniejszy, pojawi się czerwona maska informująca cię o tym, że jesteś zarażony.
* Jeśli dotkniesz zarażonego gracza będziesz zainfekowany również
Moja opinia:
1. He bedzie to coś fajnego jak przejdzie.
2.Flash coś nowego:)
3. Smoke- chyba nie przejdzie ale jak prawdopodobnie zapobiegnie robieniu spam-smoke :)
Thx za wysłuchanie moich propozycji:)
____________________ --------------------------
Gość czy wiesz że?
Już osób stwierdziło że jestem PRO, ale to nie koniec!!!
-----------
DARMOWE MP3!!!
jeszcze co. moze zeby zamiast postaci były teletubisie albo zamiast rąk kije do golfa. ludzie chcecie se stuningowac CS to wbijajcie na fps banana i sciagajcie do woli modele i nakladki. malo wam server laguje zeby jeszcze jakies glupoty dodawac? wg mnie wszystkie pluginy jakie powinny byc sa zainstalowane i nic nie trzeba kombinowac ale co tam.. jeszcze dodawajcie stosy postow z rzeczami ktore sa zbedne go gry...
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ja z HE osobiscie nie gralem i pomysl mi sie podoba nawet wiec jestem za dodaniem pluginu HE.Plugin flash jest bezsensu bo kazdy bedzie wiedzial czy kogos oslepil czy nie.Zostawic tak jak jest przynjamniej jestes nie pewny i sie fajniej gra.A plugin ze smokiem poraszka dosyc ze jak ktos jest w smoke to ma mniejsze fps to jeszcze bardziej sprawe pogorszy. HE-TAK FLASH-NIE SMOKE-NIE
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum