Gram w Counter-Strike : ~6 lat, z roznymi przerwami
Gram na : steam
Chcę zostać adminem bo : czesto gram na serwie, a adminow nigdy za wiele - dyscyplina zawsze sie przyda
Byłem już adminem na serverach : mialem przez ponad rok swoj wlasny serwer, resztki strony i forum sa nadal - www.smut.pl
Poświęcam dziennie grze : roznie, aktualnie jest sesja wiec zalezy od dnia, ale tak to ze 2h minimum
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mam niemale doswiadczenie nie tylko w samej grze, ale i techniczne
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem raczej odpowiedzialny i w dosyc sensownym stopniu rozgarniety
Dla innych graczy jestem : trudno powiedziec, sporo osob na serwie juz mnie zna wiec trzeba ich spytac.. ;)
Niestety na forum sie zbytnio nie udzielam, ale mam sporo innych obowiazkow. Pelnie takze funkcje moderatora na bardzo duzym forum o grach mmorpg (glownie) wiec czasu na inne juz nie mam tyle.
Nick w cs-ie normalnie mam inny, ale gdy zaczynalem gre na tym serwie akurat bylem po przerwie i zanim sie dowiedzialem, ze staty sa zapisywane na nick to juz mialem ich za duzo i szkoda bylo zaczynac od nowa.. :)
Napisz mi na PW na jakim grasz nicku na BF2.
Nie znam Cie z forum więc narazie jestem na NIE. Ale nie głosuje dopóki mi nicku nie napiszesz.
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum