Post numer: #1Wysłany: 2008-03-29, 00:55 100lec|Admin
Cześć mam na imię : Kamil
Pochodzę z : Zielonki
Mieszkam aktualnie w : W domu
Urodziłem się : 14.02.1989
Czyli mam lat : 19
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 0/6/27
Gram na (steam/nosteam) : nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : często gram na tau i mógłbym pilnować "porządku" jakby ktoś ośmielił się go zakłócić podczas nieobecności adminów :)
Byłem już adminem na serverach : w tej kategori dopiero bedę rozdziewiczany xD ale troche ogarniam ocb
Poświęcam dziennie grze : zalezy od dnia ... ale raczej nie mniej niz 2-3h i nie wiecej niz 10-12 xD
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : mógłbym się przydać :)
O sobie mogę powiedzieć, że : jestesm spokojnym 19-letnim maturzystą który lubi odreagowac po szkole grajac w cs...
Dla innych graczy jestem : ojej chyba miły :)
+ coś ode mnie to dopiero mój pierwszy post (i jak czytałem to moze okazać się przeszkodą) ale forum staram się przeglądać (nie zawsze wychodzi) ....
pzdr
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Na NIE koles wchodzi na forum i juz w 2 poscie wali podanie o admina no zenua moze i gra na serwerach ale to nie znaczy ze zaraz musi byc adminem NIE NIE NIE
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum