Zaczne może tak : pisałem już do anr na prw dwa razy i nie dostałem odpowiedzi dlatego pisze tutaj.
Sprawa wyglada tak ; Mam @ na gg+dm ale ten mod od początku mi "nie leży" (kilka razy o tym wspominalem) i chciałbym się "przenieść" na hs lub ffa (tylko tam gram) jeżeli to możliwe.
Z drugiej strony musze się przyznać , że dla fpsproject.com nic nie robie z głupiego i prawdziwego powodu : nie potrafie wrzucać screenów map z podpisem fps ( wielu z was leży przy tym ze śmiechu , ale poważnie nie ogarniam tego i mimo kilku prób na sb każdy mówił żebym skorzystał z "google" i sie nauczył - nie POTRAFIE , za tępy jestem na to.)
Jeżeli ktoś byłby w stanie ogarnąć mi to wszytko dałbym radę cokolwiek zdziałać, ale jest jak jest, tzn. wyśmiewanie sie i odsyłanie na google.pl
Na koniec mam pytań kilka :
!. Czy według administracji i h@ da rade mnie przenieść na hs lub ffa ?
2. Jeżeli nie potrafie ubogacić fpsproject , mam stracić @ ? (jak składałem podanie o @ nie było żadnych zobowiązań co do serwisu fpsproject)
3. Po co mam zajmować miejsce na gg+dm skoro tam nie przebywam? (dla mnie - nędzny mod)
Przepraszam za problemy itp.
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
na ffa wspominane bylo ze jest dosyc @ na 14 slotow ale na hs wg mnie droga stoi otrworem;d
co do ss z podpisem to sprawa jest banalna sciagasz ss z np fpsbanany, otwierasz stronke fpsproject robisz ss wycinasz w paincie banner na gorze i potem wklejasz do poszczegolnych ss zakrywajac logo fpsbanana^^ potem ctrl+s i ss gotowy
o ile dobrze zrozumialem problem xD
nie kręci mnie to
dodam jeszcze ze często mam na drugą zmianę w robocie i mógłbym być nocnym stróżem na ffa ;p (po 1-2 roi sie od haxów
ale hs też mnie interesuje , na innych serwerach poprostu nie gram i szkoda żebym zajmował miejsce
____________________ złap je wszystkie ! Pokemon !
Ostatnio zmieniony przez [Stolcy] Pidziotto 2009-03-05, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
"przenieść" na hs lub ffa (tylko tam gram) jeżeli to możliwe.
boze niewidomi jestescie ?
on nie chce nigdzie indziej bo nigdzie nie gra oprocz hs i ffa
wiec niech anr zabiera czy tam grzmotek i fayrant daje bo na ffa za duzo, chyba ze sie sloty zwieksza i anr pozwoli
decydujcie
na FFA nocny stróż nie zawadzi, więc moje błogosławieństwo masz.
wg. mnie można by dać i na trzech. dobry admin nie zawadzi.
pod warunkiem oczywiście że będziesz tam grał.
także śmiało FFA HS i TP
ale. pograj trochę i daj znać co o tym sądzisz. jak na którymś mało będziesz grał to daj ludziom znać bo nie chce żeby mi wisieli admini nie grający.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum