Witam mam propozycję dotyczącą serwera H-S mianowicie może wprowadzić coś takiego, że serwer wymusza sam interp 0.01 i rate 2500 ?? Nie wiem dokładnie w jaki sposób się tę opcje włącza,ale wierze, że jest to dość proste :] Widziałem coś takiego na kilku innych serwerach i nawet dawało radę, zresztą na FFA2 coś takiego jest :] Proszę o wypowiedzenie się w temacie . No, ale oczywiście nawet jeśli ten pomysł by przeszedł to ostateczna decyzja należy do anr :]
Ostatnio zmieniony przez Cisek 2009-01-08, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Ja jestem na tak, ale jak się dowiedziałem od jednego takiego co wielbi arsenal^^
Fayrant napisał/a:
nie kazdy ma neta zeby miec interp 0.01 bo to wtedy trzeba miec cl_updaterate 100[...]a ja na updaterate 101 mam lagi milion :D
To trochę utrudnia, chyba na poprzednim HSie był automatycznie włączany interp 0.01 i nie było problemów, może poczekajmy na anr lub fueryona - niech oni zdecydują
Ostatnio zmieniony przez Wiecej Farta 2009-01-08, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam radio 512 w mniejszym mieście i gram na 0,01 z pingiem 50 - 100 . Da się grać. Jak grałem na poprzednim HS-ie był wymuszany co rundę interp 0.01
Chociaż czasami nie widzę różnicy.
/ dla mnie interp 0.1 słuzy tylko do zwalczania iterpu 0.1 :P
Na 0.01 gram ciągle, żeby nikt nigdzie się nie czepiał, a poza tym wcześniej jak grałem to było wymagane no i ... przyzwyczajenie ;)
Słuszna racja, że na ligach jest wymagany 0.01
Jak ja miałem celownik w scoucie to odrazu mi kazali usunąć :d dlaczego więc interp ma zostać ?
/ aha i za granicą to nie umieją grać :P "Codat ! El Codat !" Jedyne co potrafią xD
Ostatnio zmieniony przez oUpolak 2009-01-08, 22:38, w całości zmieniany 2 razy
Rozmawiałem z kilkoma osobami z zagranicznych serwerów i się dowiedziałem, że tylko u nas w Polsce robią problem z tego interpu, ciągle na jakimś serwerze jak komuś nie idzie to wyzywa od interpów a w innych krajach każdy ustawia sobie to pod internet i nikomu nie przeszkadza że inni grają na 0.1
pepe.. ale rzeczywiście jest duża różnica jak grasz na 0.01 a ktoś na 0.1
się dzisiaj na hsie zdenerwowałem i sam ustawiłem na 0.1 i szło o wiele lepiej ;]
LOL ? na 0,1 nigdy chyba jeszcze heda nie ustrzelilem :) gram glownie na 0.01 i 0.05 <----na HSonly gram na tym glownie...niekiedy jak pod ten interp ustawie zbyt niskie rate i cl_rate to sa takei lagi ze sie grac nieda...
Tylko pamietajcie ze RATY ustawiamy pod neta, a dopiero potem INTERP pod raty. Jak ktos ma slabszy internet to nie bedzie w stanie ustawic 0.01, wiem po sobie, ja moge gora ustawic 0.05 bo potem schodzac w dol do 0.01 nie wazne jakie raty ustawie ping w wzrasta i postacie skacza.
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum