ja tylko na chwile wbilem to jest nazwa tau frag tp i ma tych all opcji top15 ja se wbilem i np nie mamm tam adma nie wiedziec czemu...szefie to jak to jest?
[ Dodano: 2008-05-16, 15:17 ]
nie ma np opcji me jeszcze nie slychac nikogo przez micro timeleft to 25 minut czas rnd 4 minuty nie ma anty raszu chociaz pisze tau frag shooter tp nie ma vote jest mc nie ma muzyki po rnd wygranych tyle tylko zauwazylem na chwile pierwsza nie wiem co np z anty bluzgatorem
Coś Pukawka.pl miesza mi tutaj, bo podmieniłem pliki wszystkie na FTP i dalej to samo jest ;)
Czyli tak jak bym podmieniał pliki na zupełnie innym serwerze.
Doszedł jakiś news, że mają nowy serwer pod hostingi, może to tym tak mieszają.
Dla żartu dodam iż odpalenie serwera bez hlds_run jest możliwe teraz i dalej te same ustawienia xD
Upssss. Przepraszam najmocniej.
Moja wina.
Przenosiłem resztę klientów z node3 na node4 (tam masz serwer) i okazało się, że Twój serwer był kiedyś na node3 i nie został stamtąd usunięty.
W efekcie stara wersja serwera nadgrała nową.
Przyznaję się bez bicia, jeszcze raz przepraszam i przedłużam serwer o 7 dni.
Jak by Tobie przyszło coś załatwić to byś 100 razy uciekł w kąt i milczał.
Mam inne ważniejsze sprawy. Utrzymuję dla was te serwery, biegam po sponsorach, załatwiam, konfiguruję ustawiam, siedzę godzinami i nic z tego nie mam.
Nie no przepraszam, zapomniałbym mam racja.
W nagrodę za ponad 2 lata pracy przy serwerach mam wasze narzekanie i brak szacunku.
Jak byś Fatal miał pod sobą te serwery to daje im 2 dni i by wszystkie popadały.
Jest adminów ponad 20, was o coś poprosić odpowie 15 ale zadziała i coś zrobi 3-4 a przyłoży się góra 2 osoby.
Ja jestem sam więc trochę wyrozumiałości i bez pyskowania.
- Serwer działa, jest non-steam lecz nie ma wielu pluginów.
- Dziś powrzucam może pluginy jak wrócę do domu ( 24-3 ) jak nie to dopiero przez niedzielę będę miał czas na jakiekolwiek zmiany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum