Post numer: #1Wysłany: 2010-02-13, 15:33 -= Seeker =- |Admin
Cześć mam na imię : Patryk
Pochodzę z : Dębicy
Mieszkam aktualnie w :Dębicy
Urodziłem się : 2.06.1994
Czyli mam lat : 15 prawie 16 :D
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) :ponad 3 lata (dokładnie nie powiem bo sam nei pamietam)
Gram na (steam/nosteam) : steam i nosteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Byłem już tu adnimen i po prostu chce nim dalej być :) i pomagać trochę w ogarnięciu , Za bardzo się już do niego przyzwyczaiłem :D
Byłem już adminem na serverach :na fps , warowni , własny serwer , cs-one , i klanówka .
Poświęcam dziennie grze : ogólnie grze w cs około 4 h a z tego na diablo spędzam mniej więcej 1-3 h (: zacznę trochę więcej po resecie Żeby mnie Darq znowu nie przegonił :)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ...............
O sobie mogę powiedzieć, że : Ostatnio bardzo lamie , nawet ta myszka mnie zabija :D
chodzę na siłke lobię uprawiać rożne sporty itp :D
Dla innych graczy jestem : BotQiem xD
Link do gametrackera:
Steam ID:
Posiadasz rodzeństwo?: Tak :D
Coś od siebie :) - przez ten cały czas co nie było serwerów fps.
przeglądałem internet w poszukiwaniu jakiś fajnych serwerów i żadnego nie znalazłem :D
Wszystkie były zupełnie bez ogaru itp Każdy robił co chciał .
Właśnie dlatego znowu składam tu podanie ponieważ to jest najlepsza serwerownia jaka przez ten krotki okres czasu oraz przez wszystkie lata gry w cs widziałem :) .
I chce nadal wam pomagać w ogarnięciu serwerów.
Ostatnio zmieniony przez Seeker 2010-02-13, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum