Cześć mam na imię : Maciek
Pochodzę z : Łaz (Śląskie)
Mieszkam aktualnie w : Łazach
Urodziłem się : 13.09.1992
Czyli mam lat : 16
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 1.5 roku
Gram na (steam/nosteam) : non | Steam zamówiony na allegro :P
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Jestem często na serwerze ( głownie w nocy ) . Lubie Pilnować porządku . Nie lubię Wulgarnych Ludzi . Aha i Dosyć dobrze Znam Amx'a :P
Byłem już adminem na serverach : Jestem Adminem Na Serwerze Klanowym .
Poświęcam dziennie grze : 3-5 h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Po trafie Wyłapać Cheata . Jestem Uczciwy . Potrafie Pełnić obowiązek Admin'a .
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem Dosyć Przyjazna Istotą . Nie Raz Mnie Poniesie Ale nie powinno być ze mną problemów ( jak się zdenerwuje to naj częściej wychodzę z cs'a ).
Dla innych graczy jestem : Niech oni ocenia .
/Coś ode mnie : Nie mam za dużo postów na forum . ale gram na tym serwie długo . Jeszcze na starym ip serwer'a możecie zobaczyć w geam tracker dawny nick TaZ . Teraźniejszy -=|F^T^P|=- KmS | ;( +mp3 .
PS. Będę się udzielał na forum :P
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Ostatnio zmieniony przez KmS 2009-04-28, 01:06, w całości zmieniany 3 razy
E tam się czepiacie co niektoży, że mało na forum, ale diablo jest powidzmy w stanie recesji i admini sieę przydadzą ;d, ja jestem na TAK spoko koleś ogólnie przez mikor czasem coś szepnie więc nie widzę przedszkod,często pyka na diablo więc jestem zatym by dostał testa, zobaczymy jak sobie poradzi.
**
jest takie słowo kms po trafie O_o potrafie*
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-04-27, 23:33, w całości zmieniany 1 raz
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum