Cześć! Nazywam się Kitaz. Zapewne kojarzycie mnie z serwera Diablo.
Doszedłem do wniosku, że można by było dodać opcję /daj
Co by dawała opcja /daj? :
Opcja /daj polega na tym jeżeli ktoś ma np. Arch Angel Wings to może je komuś dać.
Przykład:
Ktoś kogoś ubił i dropł mu Stalker ring , jeżeli go niechce może go komuś dać , lecz niemusi.
W tym przypadku postanowił komuś dać. więc wpisuje:
/daj
I otwiera mu się lista graczy:
Player 1
Player 2
Player 3
Player 4
Player 5
Player 6
8.Następna strona
9.Cofnij
0.Koniec
Te "gracze" player to są przypadkowi, zamiast tego Player będzą nicki graczy którzy są na serwie.
Skąd mam ten pomysł?
Grałem kiedyś na jednym serwerze i była taka opcja, więc pomyślałem że tu też może być.
Pozdrawiam wszystkich Kitaz.
Ostatnio zmieniony przez Kitaz 2009-10-17, 20:14, w całości zmieniany 2 razy
Oczywiście jestem na TAK, czekamy do 20. na plugin, albo jak ktoś inny ma namiary to może zapodać linkiem i będzie po kłopocie. Ja szukałem i nie mogłem znaleźć.
CZEMU ?? Wyobrażasz sobie, dawanie sobie między sobą przedmiotów ? Bo ja nie..
Widac mala masz Fantazje :D
Cytat:
Oczywiście jestem na TAK, czekamy do 20. na plugin, albo jak ktoś inny ma namiary to może zapodać linkiem i będzie po kłopocie. Ja szukałem i nie mogłem znaleźć.
A w google ? tam jest wszystko , nie powiem nawet co :DD
Hmmm... Ja jestem na nie !
Dzięki tej opcji każdy będzie miał jakiś najlepszy item na jego klasę co sprawi ,że gra będzie trudniejsza , a "szpanerów" się powiekszy :D
// Kafelo
Weź jeszcze raz przeczytaj jak to działa, bo chyba nie zrozumiałeś...
A w google ? tam jest wszystko , nie powiem nawet co :DD
On tego nie wydaje byle komu np. google xD
Mike X napisał/a:
Hmmm... Ja jestem na nie !
Dzięki tej opcji każdy będzie miał jakiś najlepszy item na jego klasę co sprawi ,że gra będzie trudniejsza , a "szpanerów" się powiekszy :D
Można wrzucić na testy...jak będzie coś nie tak to się wyłączy . TaK :D
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum