Nr Użytkownika: 1726 Dołączył: 06 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 95 Skąd: Wrocław
Post numer: #1Wysłany: 2009-04-27, 13:08 --_--BiG MaJkEl--_-- | Admin
Imię:Michał / --_--BiG MaJkEl--_--
Pochodzę z : Wrocław;) woj.dolnośląskie
Urodziłem się : 18 czerwiec 1994 rok
Czyli mam lat : 15
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : Około 2lata;)
Gram na (steam/nosteam) : NonSteam ale mam zamiar zakupić Steama
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Aktualnie brak Adminów na serwerze ale to nie jest główna przyczyna chcę aby na serwerze było jak najmniej Aimów itp.
Byłem już adminem na serverach : Jeszcze nie byłem Adminem na żadnym serwerze CS to będzie mój pierwszy ale myślę że szybko pojmę to i owo;)
Poświęcam dziennie grze : To zależy w jakie dni około 2-3h dziennie w weekendy o wiele dłużej:) i gram sporo w nocy a o tej porze siedzi trochę aimów itp.
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Bo myślę że oczyszczę serwer z aimów,wulgaryzmów wkońcu Cs to super gra w którą można grać z przyjemnością a nie odwrotnie.
O sobie mogę powiedzieć, że : Jestem miłą osobą która lubi miło spędzić czas grając w Counter-Strike
Dla innych graczy jestem : Wydaję mi się że pomocny zawsze pomagam jeśli wiem oco chodzi
Coś od siebie : Więc tak chodzę do 2 Gim. uczę się dosyć dobrze lubię jeździć na rowerze i spędzać miło czas z przyjaciółmi wkońcu Cs to nie moje całe życie;)
podanie nawet ładne . ale nie miał nigdy adm i to mnie nie przekonuje a więc : NIE
____________________ Tu przekaz i flow zajmują pierwsze miejsce.
Tu na szacunek składa się suma poświeceń.
Tu sakramentem jest jedna zasada,
walka trwa nadal !
Raczej dałbym Ci szanse, ale coś jednak mi tu brakuje, kiedyś grałeś dość często, teraz coś nie widze Cie na Diablo, jak narazie sie wstrzymam z glosem.
dam na tak
co do wpowiedzi kms ja też nigdy nie mialem admina a wszystkiego nauczylem sie na testach.... od czego sa inni admini , lub poradniki.
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-04-27, 14:24, w całości zmieniany 2 razy
Jak dla mnie, nieco za mały czas w grze. Łącznie nieco ponad 19 godzin na tym ip, a grałeś jeszcze na starym, więc nie jesteś nowym graczem. Gdybyś codziennie grał 2-3 godziny, a w weekendy dłużej to znaczyło że grasz półtora tygodnia na tym nicku. Ech, te mijanie się z prawdą... Ale skoro bywasz w nocy to może być. Nieco mały wiek ale za samo podanie mogę dać przynajmniej 2 latka więcej, czyli w sam raz.
TAK
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum