Nr Użytkownika: 2017 Wiek: 18 Dołączył: 29 Mar 2009 Tematy: 0 Posty: 366 Ustrzelił 5 fragów Skąd: Paszkówka <-> Skawina
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-22, 18:23 Sxe injected,oraz platforma steam?
Mam pytanie pdnpśnie "zrobienia" serwera również dla stimofcuf.Czy da się w ogóle?
Drugie pytanie dotyczy sxe injecteda,czy można zrobić tak,żeby każdy go miał i wtedy mógł wbić na serwer?
Może ktoś zrozumie co napisałem,bo mi się nie chcą dziś słowa kleić coś.
Oczywiscie ze jest mozliwosc zrobienia jednego serwera tylko Steam lub NS SxE ale taki serwer stracilby drastycznie liczbe graczy. 50% ludkow tu na forum to non-stimowe dzieci z piszczacym glosem. Robiac serwer tylko Steam te 50% wlasnie juz nie wejdzie. Z drugiej strony dajac na serwer Sxe tracimy graczy takze bo :
po 1 wchodzi taki zdzisław i nagle patrzy na serwie ze do gry wymagany jest Sxe ale on nie wie co to jest wychodzi i juz nie wraca
po 2 wchodzi taki Ali Re5pect sciaga Sxe no ale okazuje sie ze u niego ten programik nie dziala wychodzi i juz nie wraca
po 3 i tu chyba na + Sxe zdalby rezultat na serwerach gdzie rankingi sa zapisywane na nick. Ustawiajac w pluginie zeby niekickowal graczy bez Sxe ich nicki sie zmienia na [No-SXE] Nick co oznacza ostatnia pozycja w ranku bo to nowy nick, gracze z wlaczonym Sxe u siebie mieliby normalny nick.
Jest plugin dzieki ktoremu nawet 10 latek na serwerze sciagnalby Sxe i by wiedzial jak zainstalowac. Mozesz siedzac na spekcie sciagnac program zainstalowac i moc normalnie grac.
LINK : http://forums.alliedmods....ad.php?t=108866
Jak widzisz zaleta jest 1 a wad 2 ale wierz mi ze wad na sxe znalazloby sie 10 x tyle juz pierwszego dnia jakby serwer dzialal na Sxe.
Pozdrawiam
A jakby wziąć patent z twojej be ef ki 2 i mieć serwa steam/nosteam?Czy da się to także zrobić na serwach od 4gejma?
Co do sxe to dzięki za wyczerpującą wypowiedź i plugin .
Może nawet go wykorzystam u siebie na swoim hlds.Bo mam wgranego amx i biohazard więc robię wam konkurencję .
Można zrobić serwer s/ns z sxe włączonym,wtedy byłby większy ogar na serwie.Idę o zakład,że połowa graczy w top15 ma czity i by nie weszła :P. A anwet jakby weszli to by tak nie dobijali bez wh(czysty skill) xD.
Z drugiej jednak strony nie można by było łapać więcej fragów bez nosteamiarskich lageruf.Nie było by także piękna w tej grze - wyzywania od czitów :_D .Ale jak podałeś takie argumenty to może odpuszcze .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum