Pozostaje pytanie czy jesteście kompetentną ekipą tego serwera? Zbanowaliście gościa, ok, macie dowody? Nie? Cóż chyba daliście ciała i teraz będziecie sie tłumaczyć, bo ja czekam na wyjaśnienie tej sprawy.
Nienawidze niekompetencji u administracji i uwieżcie mi, jak mi wpadnie w oczy coś to będe sie czepiał.
siw3x napisał/a:
po 2 z 2-3 adminow bylo na servie i kazdy z nich chcial ci dac bana
Mam pytanie do tych 2-3 adminów... Wy ogarniacie na czym polega rola admina?
Chcieć, a mieć dowód to dwie rzeczy.
siw3x napisał/a:
po 2 zbanowal cie spawacz za citowanie heady z drabinki?? Hmmm dziwne zdeka
Macie demko? Jak nie macie dowodów to bana nie ma prawa być. No chyba, że chcecie grać na serwerze na którym grają tylko admini i ich przydupasy. 0.o
Czekam na wyjaśnienie sprawy. Bo jeśli admini tu mają prawo banować jak im sie widzi to mnie tu już nie zobaczycie.
Troszkę za ostro piszesz, ale rozumiem bo sam dostawałem nieraz bana tak o.
Ale czit nie czit, zawsze demko nagrywane jest jako dowód... Albo chociaż ss robione żeby czit wyłapać.
Trochę nie fer dla niego to jest, inni zawsze dowód mieli albo na cziterstwo albo na niewinność. A On co ma zrobić ?
Ban i już ?
Pozostaje pytanie czy jesteście kompetentną ekipą tego serwera? Zbanowaliście gościa, ok, macie dowody? Nie? Cóż chyba daliście ciała i teraz będziecie sie tłumaczyć, bo ja czekam na wyjaśnienie tej sprawy.
Nienawidze niekompetencji u administracji i uwieżcie mi, jak mi wpadnie w oczy coś to będe sie czepiał.
siw3x napisał/a:
po 2 z 2-3 adminow bylo na servie i kazdy z nich chcial ci dac bana
Mam pytanie do tych 2-3 adminów... Wy ogarniacie na czym polega rola admina?
Chcieć, a mieć dowód to dwie rzeczy.
siw3x napisał/a:
po 2 zbanowal cie spawacz za citowanie heady z drabinki?? Hmmm dziwne zdeka
Macie demko? Jak nie macie dowodów to bana nie ma prawa być. No chyba, że chcecie grać na serwerze na którym grają tylko admini i ich przydupasy. 0.o
Czekam na wyjaśnienie sprawy. Bo jeśli admini tu mają prawo banować jak im sie widzi to mnie tu już nie zobaczycie.
tobie raczej nie bedziemy sie tlumaczyc ^^
proste mial haxy nie bylo demka bo nie bylo na to czasu
nie podoba ci sie zluz na nas skarge plakac nie bede
nastepnie polowa servera mowila ze cos ma i mi nie pierdziel skoro nie wiesz jak jest
masz jeszcze jakies pytania zapraszam na pw buzz
Trochę nie fer dla niego to jest, inni zawsze dowód mieli albo na cziterstwo albo na niewinność. A On co ma zrobić ?
Ban i już ?
Taka jest rola admina, banujesz to musisz mieć dowód. (na wszystkich szanujących serwerach na jakich grałem taka zasada jest)
Pisze ostro bo niechce mi sie grać na serwerze z takimi beznadziejnymi zasadami. Serwery może macie i dobre, ale obsada nie jest przyjazna dla graczy. A admin jest dla gracza, nie dla swojego ego.
siw3x napisał/a:
my za darmo nie dajemy
ja juz problemu nie widze
Wiesz co piszesz? Mówisz, że za darmo nie dajesz, a masz dowód by to potwierdzić?
siw3x napisał/a:
nastepnie polowa servera mowila ze cos ma i mi nie pierdziel skoro nie wiesz jak jest
Tak, tak, tak, Wy wdzieliście kiedyś prawdziwego gracza "in action"? Wiesz ile razy widzałem jak totalni gracze low bez skilla mówili, że ktoś ma haxy? Grają może 1 rok na czystym FFA i uważają sie, że mają uberpro skilla i wogóle. A nikt nie widzał prawdziwej gry np ESL, Mix, Gather?
Prawda taka, że wyjdzie jakiś gościu, walnie 5 baniek (co w source jest banalne, uwież mi), zeskanuje gościa co sie schował na jego oczach za skrzynką/drzwiami i już widzą haxa. Nikt nie nagra demka tylko od razu zaczyna sie płacz i nękanie admina by banował.
No ale wam chyba nie zależy na poziomie gry i serwera... Tak więc sprawy nie ma. Have fun, banujcie kogo popadnie, niezależnie czy ma haxy czy nie. gg no re.
Ostatnio zmieniony przez SAL3M 2009-01-12, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Prawda taka, że wyjdzie jakiś gościu, walnie 5 baniek (co w source jest banalne, uwież mi), zeskanuje gościa co sie schował na jego oczach za skrzynką/drzwiami i już widzą haxa. Nikt nie nagra demka tylko od razu zaczyna sie płacz i nękanie admina by banował.
Popieram skoro nie ma dowodów to po 24h powinien dostać unbana (no chyba, że na sh latał, albo celownik mu się trząsł)
siw3x napisał/a:
zbanowal cie spawacz za citowanie heady z drabinki?? Hmmm dziwne zdeka
1. Może nie wiesz, ale jak na drbince, albo w biegu się strzela to tylko w 90% kule nie lecą tam gdzie celujemy.
2. Też miałem taką sytułację ale jeszcze gorszą bo biegłem i w biegu nie celując w głowę strzeliłem z dgl pare hedów 1 strzałem.
Jestem za unbanem dla kolegi i szczególnym pilnowaniem bądz zrbieniem ss.
Taki ambaras się zrobił że może propozycje wysuniecie ?
Unban pod nadzorem ?
Będzie pilnowany pod zmienionymi nickami. Jeśli coś ma to albo to wychwyci ss lub demko, albo jego skill drastycznie spadnie ;)
Jeśli ma skill, potrafi grać, to.. Będzie przyjemność się czegoś od niego nauczyć ;)
Sal3m ma 100% racji.
Ban bez dowodów - wszystko ok, ale do momentu, dopóki nie przyjdzie zbanowany i nie zapyta - ca co ? a dowody ?
Kręcić dema przy banach ! koniecznie ... bo potem się robi taki śmietnik tematyczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum