Nr Użytkownika: 4151 Dołączył: 22 Lis 2009 Tematy: 0 Posty: 5 Skąd: z domu
Post numer: #1Wysłany: 2009-11-22, 21:10 Nie moge wbic
Napisze mi jakis admin co jest grane? Jak chcę wejść na serwer War3ft to wyskakuje mi :
You have been banned from this server. Jak moge miesc bana skoro nie gralem nigdy na tym serwerze? ani na zadym z FPS. proszę o pomoc. moje IP:87.204.155.49
niestety nie mam takiej możliwości żeby mieć własne IP bo już sie pytałem kiedyś H@. a co do mojej gry na serwerach FPS to Ja nie grałem nigdy naprawde
Użytkownicy piszący z tego IP
brudi222 [ 4 Posty ]
KojoT[ThC] [ 2 Posty ]
Pytanie teraz czy wiesz kto to jest KojoT[ThC]
Wiesz ze w takim przypadku nie moze byc unbana i my nie wiemy czy ty na prawde nigdy nie grales na naszych serwach, taka bajke jednoczesnie kazdy moze sobie wymyslec zeby dostac unbana.
to nie jest bajka nic nie wymyslilem. jeszcze pamiec mam dobra. co do gry w cs'a to mam jednego ziomka z osiedla z takim samym IP jak moje i rozmawialem z nim na ten temat i mowi ze nie gral na serwerach fps.
[ Dodano: 2009-12-02, 19:34 ]
niech jakis admin odbanuje moj adres IP PLease. jak mam udowodnic ze nie gralem na tym serwie?
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum