Nr Użytkownika: 132 Dołączył: 23 Lis 2007 Tematy: 0 Posty: 519 Skąd: BP
Post numer: #1Wysłany: 2008-07-14, 11:04 Jakie maksymalne wymiary może mieć sygnatura?
Witajcie!
Zadaje pytanie : jakie maksymalne wymiary może miec sygnatura!?
Niedawno jak ustawilem powiedzmy "duza" sygnaturke na forum, moderator usuną mi ją i zagrozil mi banem ;] ;] tak tak, dokladnie fueryon jakby ktos nie wiedzial ;]
I teraz tak, skoro H@ czy Mod nie zajeli sie sprawą sygnatur, nie rozpisali zasad dodawania itp. to chyba tez nie moga byc tak radykalni jezeli ktos ze swojej niewiedzy wynikajacej z zaniedbania administracji zostaje ukarany?
powiedzmy "duza" sygnaturke na forum, moderator usuną mi ją i zagrozil mi banem ;] ;] tak tak, dokladnie fueryon jakby ktos nie wiedzial ;]
dokładnie tak. choć "duża" to raczej spore niedomówienie... zajmowała mi 3/4 ekranu przy rozdzielczości 1440x900...
więc, proszę Cie, zjedź z tonu, bo już jesteś arogancki, a balansujesz na granicy bycia zwyczajnie chamskim, za co przysługuje już kara. anr ostrzegał Cię zdaje się bardzo niedawno że masz już 2/3/6, wiec weź to do serca i miej w pamięci, bo przegniesz, i beż żalu wlepie warna...
ZielO napisał/a:
to chyba tez nie moga byc tak radykalni jezeli ktos ze swojej niewiedzy wynikajacej z zaniedbania administracji zostaje ukarany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum