To nie jest moje IP wiec ktos fejkuje, wiec na przyszlosc - prosze nie miec do mnie pretensji jak jakis 'szpadyzor' bedzie lamac regulamin fpscs.net'u, tylko sprawdzic najpierw IP.
@edit. a i jeszcze jedno - gram TYLKO na war3, wiec 'szpadyzor'a na pozostalych mozna uznac za fake. ;d
To serwer nonsteam, wiec ip > nick. Ja swoje wczorajsze ss'y zrobione przez Białą Damę wrzucilem pare minut pozniej.
Host neostrady z Rybnika i okolic [G.Slask] zaczyna sie od 83.30.xxx.xx, a np ten 'szpadyzor' z FFA roznil sie hostem od mojego.
A co do tego, ze sam nie wiesz co masz juz myslec o tym to - akurat to rozumiem, ale zobacz topic szpadyzoRRa lub w amxbans zobacz jego ip. Jestem w 100% pewien, ze nie bedzie takie jak moje.
@edit: 'szpadyzor' [records] - studio nagraniowe/wytwornia ludzi z PDG [DonGURALesko, Ramona 23, etc], slowo 'szpadyzor' pojawia sie wiele razy na mixtape'ie 'Inwazja Porywaczy Cial' od Gurala i Matheo. Przyzwyczailem sie do tego nicku, glownie za sprawa mixowania na nim. To tyle.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum