Nr Użytkownika: 688 Wiek: 22 Dołączył: 23 Lis 2008 Pomógł: 2 razy Tematy: 0 Posty: 470 Skąd: Uhowo
Post numer: #1Wysłany: 2008-12-04, 09:22 Dlaczego tak wcześnie?
Myślę ze za mało czasu żeby zdecydować czy dana osoba powinna być adminem. Powinnyśmy się głęboko zastanowić czy nadszedł już ten czas? Czy jesteśmy na to przygotowani? Patrzę i się dziwie niektórymi wypowiedziami
Cytat:
Maxi King
Nie znam suski wiec jemu dałem nie
To tak jakby zrobili ankietę na temat książki, jak możesz coś o niej powiedzieć skoro jej nie czytałeś? Czy wszystko, czego nie znasz jest złe? Nie ważne ile masz lat z skąd pochodzisz ile grasz dziennie, ważne jest to, co możesz zrobić dobrego dla serwera i graczy, ile możesz poświęcić wolnego czasu, aby im pomóc .Myślę, że powinien być oddzielny temat dla każdego admina .O tych "wyborach" powinni decydować w większej mierze gracze mający pojęcie o sytuacji na serwerze czy dany admin jest pomocny, czy nigdy go nie ma a jak jest to i tak go nie ma? Czy tak powinno wyglądać głosowanie? Czy krytyk filmowy mógłby ocenić film bez oglądania? Myślę że nie Przemyślcie to i zastanówcie się nad tym czy na pewno dobrze wybraliście. Nie może być tak, że skoro go nie znam to dam mu nie, czy nie przypadkiem szukacie adminów? Jak kogoś nie znacie, nie wstrzymajcie się od głosu albo spytajcie już "stałych" adminów serwera na temat "testera”, bo na pewno powiedzą coś ważnego na ten temat? Proszę nie uznawajcie głosów, jeżeli nie jest dołączony post dlaczego nie, również ważne jest to, dlaczego tak. Napiszę jeszcze o + i - kiedy na forum w mojej prośbie o admina dostałem opinię, że nie udzielam się na forum. Oczywiście mogę podać swoją opinię na każdy temat aczkolwiek wręcz jest to nie potrzebne, ponieważ, po co spamować w postach, które nie potrzebują odpowiedzi. Inaczej jest w tym przypadku od tego zależy przyszłość ludzi, którzy zostali wpisani do ankiety. Miałem napisać jedno zdanie i cytat, ale nie mogłem tego tak zostawić i to jest ten moment, moment w którym muszę się wykazać ,udowodnić na co mnie stać i jak mi zależy.
Proszę o opinię na ten temat...
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Słowa trzeba poprzeć czynami, nie tylko post ma nas przekonać że się nadajesz do pełnienia tej roli. Widać że zależy Ci na adminie, pytanie dlaczego ? Czy chcesz zmienić świat (czyt. serwer) i sprawić aby ludziom (czyt. graczom) żyło się lepiej?
Twój post mnie w dużym stopniu przekonał do Ciebie. Ja narazie wstrzymam się z głosem, ale wiedz że tym postem udowodniłeś że jesteś gotowy do poświęcenia i oddania życia w imię tego forum i serwera.
co do tego co napisales to sa to bardzo madre slowa, tydzien byl to okres stanowczo za krotki, powinno byc go wiecej, ale teraz to juz nieistotne nie bedziemy 2 raz testa robic przeciez;p to tak na przyszlosc juz
nie wiem czy jak wiekszosc bo jesli ty nie znasz kogos to powinienes czekac na opinie kogos kto go zna (w tym wypadku grzmot pepe najs) i wtedy sie wypowiadac;p
takie moje zdanie przynajmniej ja tak robie
maxi chyba tylko to... :P nie ma opcji, że musisz oddać głos tak/nie. Nie znasz to sie wstrzymuj albo jak suski powiedział "zapytaj adminów z danego serwera" albo nie oddawaj glosu i juz a nie walisz bez sensownego minusa
Dobra, dobra, a ja sie pytam wtf?, ze jako admin testowy widzisz archiwum VIP. Zreszta nie tylko @test, a rowniez zwykli gracze... Anr?
Cytat:
Myślę, że powinien być oddzielny temat dla każdego admina .O tych "wyborach" powinni decydować w większej mierze gracze mający pojęcie o sytuacji na serwerze czy dany admin jest pomocny, czy nigdy go nie ma a jak jest to i tak go nie ma?
Moze odrazu napisz, ze lepiej bedzie jak koledzy z podworka beda wybierac czy dana osoba ma zostac, czy nie.
tez nie wiem czemu archiwum vip jest widoczny dla graczy;p
i nie to ze koledzy z podworka tylko gracze co najwiecej graja na serwie a przede wszystkim @ serwera, bo jesli wypowiadac sie beda gracze z innych serwerow co np diablo wogole nie odwiedzaja to maja go***ane pojecie o sytuacji jaka jest na tym wlasnie serwerze;p
mysle to mial na mysli:]
tez nie wiem czemu archiwum VIP jest widoczny dla graczy;p
i nie to ze koledzy z podwórka tylko gracze co najwięcej graja na serwie a przede wszystkim @ serwera, bo jeśli wypowiadać się będą gracze z innych serwerów co np diablo w ogóle nie odwiedzają to maja go***ane pojecie o sytuacji jaka jest na tym właśnie serwerze;p
myślę to miał na myśli:]
dobrze myślisz że miałem to na myśli
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum