Kazdy admin inaczej na to patrzy... W moim przypadku jest tak, ze najpierw daje ostrzezenie, a jesli ktos dalej robi swoje banuje taka osobe.
Pozwalam jedynie chodzic po dachu nad bsem (ze wzg na okna) i na mala skalke.
A ja daje wchodzic wszedzie na tej mapie bo ona jak dla mnie jest tak przystosowana zeby tam wchodzic. No chyba ze ktos ciagle tam campi i nie wykonuje zadan mapy to go zrzucam. Zalezy jaki admin na serwie bo niektorzy nie pozwalaja nawet na dach wchodzic :P
jak dla mnie dach i mała skałka w porządku.
reszta odpada.
zawsze piszę na początku mapy, że tekstury = ban i jak ktoś się nie stosuje po entym ostrzeżeniu to daje zwykle na 5 minut.
z daszku slapuje ze skal ban na 5 min...
dla mnie to bez sensu jest ze po 10 sek terro albo ct moze znalesc sie przed respem 2:| ktos dluzej kupuje bron albo co i nie zdazy zagrac bo zaraz dostaje bule... poza tym to dach tez jak tekstury samemu wejsc sie nei da trzeba pomocy innego;p
wogole mapa bez sensu ze jest w vs powinien byc sam nuke tylko... np tak jak wczoraj bylo na ffa najpierw byl nuke potem nuke_1337 i graj yu ciagle na tych samych mapach;/
najplepiej jakby mapa byla usunieta albo trzeba wymyslec mini regulamin na nia o miejscach dozwolonych i nie;d
Odnośnie dachu nad bsem, to od strony terro samemu (bez wingsów itp. na diablo) można się tam wspiąć jednynie wchodząc na tekstury np. przy respie tt. W tym momencie już można komuś podpaść.
3^k napisał/a:
najplepiej jakby mapa byla usunieta albo trzeba wymyslec mini regulamin na nia o miejscach dozwolonych i nie;d
Popieram! :) To są moim zdaniem najlepsze alternatywy, usunięcie mapy, bądź ustalenie regół co do tekstur. Poprostu czasem robi się niemiłe i niepotrzebne zamieszanie, wokół tej mapy.
Omg napisałem post bez wcześniejszego logowania się i cosik się zmaszkieciło... No nic... trudno, chyba każdy będzie wiedzieć o co chodzi:P Przepraszam za SPAM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum