Jestem nowy. Chciałem pograć na Wszych serwerach i okazało się, że mam bana nie wiem z kąd nie wiem za co, nigdy na Waszych serwerach nie grałem. Chyba, że ktoś z mojej sieci dostał bana, bo mam radiówkę. Moje ip to: 83.15.249.179
Dziękował bym za rozpatrzenie sprawy
Pozdrawiam AsUsEk
i dlaczego miałbyś mieć bana na wszystkich serwerach ?
Bo ktos go musial zbanowac naszym banem na "pesel"
Tak wiec nie możliwe ze nigdy nie gral u nas...
Chyba że ktoś z jego ip zaznaczyl na wh i aimie swoja obecnosc na wszystkich naszych serwerach
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2008-12-16, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
nie chciałem aż tak go dołować od razu, ale o tym myślałem, bo nie pamiętam osobnika który by aż tak nadgorliwie zbierał banany z wszyskich palm na wszystkich plażach... ; /
tez to ogladalem... widac master ten sam problem mial i kij wie o co chodzi...
moze byl jakis cziterek co z radiowki biegal albo master i asus to ta sama postac ktora wczesniej dostala bana za czity i teraz sciemnia ze to nie on;d
ja jeszcze nigdy nie grałem na wszych serwerach. z moim ip gra jeszcze [PIRO]bobus,[PIRO]master z tych osób które znam. są to bracia. a ip Waszego serwera dostałem od kolegi. decyzja nalezy do Was.
Pozdrawiam
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum