Akurat To Znalazłem Ale Chodzi Mi O Np. Wiek Minimum, Posty Na Forum... Takie Rzeczy Były Na Innych Portalach Gdzie Miałem Adma Ale Mniejsza Z Tym A Jest Jakieś Wolne Miejsce Dla Adma Czy Już Starczy Admow Na Diablo2 ?
Zielo nie przesadzaj ;D
Wystarczy, że będziesz dzieckiem co nie ogarnia, będziesz lamił na każdym kroku, ale będziesz dobrze się spisywał w roli "informatora" - do tego musisz być mądry przez neta, ale tępy w realu. O szczegółach z czasem się dowiesz. Jak ci się uda - gratuluję, na pewno nie będziesz jedyny taki ;)
Pozdro!
Miał być - nie, niby czemu?
Jak będziesz adminem to albo nim będziesz, albo będziesz go miał tylko teoretycznie, a w praktyce nic nie będziesz robić ;)
____________________ Dyzm@
Ostatnio zmieniony przez Artur 2008-11-10, 10:47, w całości zmieniany 1 raz
* Posiada konto na forum minimum 2 tygodnie.
* Udzielała się chodź w minimalnym stopniu na forum ( bez spamu i foodu do wypełnienia w/w punktu - będą kary blokad kont ).
* Nie posiada żadnych ostrzeżeń/przewinień na swoim koncie.
* Nie była karana banem na serwerach FPSproject.com.
* Nie zakładająca kilku kont na forum ( duchów ) dla podbijania ankiet rekrutacji.
* Nie głosująca na samą siebie w ankiecie.
Proste ? Po za tym musisz miec minumim 16 lat , z czego grac okolo 2 lat , byc ogarnietym i powaznym , Pomoglem ?:)
Ostatnio zmieniony przez walas 2008-11-10, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum