Nr Użytkownika: 688 Wiek: 22 Dołączył: 23 Lis 2008 Pomógł: 2 razy Tematy: 0 Posty: 470 Skąd: Uhowo
Post numer: #1Wysłany: 2008-12-05, 07:54 16 bitowcy
Założyłem ten temat Ponieważ denerwuje mnie ludzie o słabszych kompach albo specjalnie zmodyfikowanych w ustawieniach inaczej mówiąc "16 bitowcy" . Taki 16 bitowiec wpadnie na serwer diablo no i widzi wszystko co się rusza lub nie chodzi mi o ninja i ludzi ze stalkler ringiem . Nie mają szans i nie wierze że ludzie w 21 Wieku mają kompy po 500Mh i 128 ram.
chociaż są wyjątki. Moje zdanie jest że "tak" trzeba coś z tym zrobić , a wy co o tym myślicie?
>Głosy bez posta nie będą brane pod Uwagę !!
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2008-12-05, 09:39, w całości zmieniany 1 raz
Dobrze, że ktoś zalozyl taki temat. Już od dluższego czasu jak tam gram zauwazylem, że porobilo tam sie sporo "cwaniaczków" grających na 16bit i sofcie. Specjalnie wala takie ustwenia pod dialblo zeby widziec. Mowielem im, że jak dostane tam adma beda za t ss i jak wyjdzie z nich 16 bit to perm. Z tym coś trzeba zrobić bo gra traci polowe ze swojej wartosci tak jak oni. Rozniez jak suski nie chce mi sie wierzyc ze ktos nie moze na normalnych ustawieniach dzwignac cs'a. :P Wszystko zalezy od anrr ( pozwool banowac za to ^^ )
Na poczatku mapy, w mini regulaminie przy wbiciu na serwer albo po prostu na sayu tak jak pisze "zaloguj sie na www.fpscs.net" to by pisalo
"ustawienie grafiki 16 bit czy software grozi banem dozywotnim"
Osoby które grają na 16 bitach bo rzekomo mają na tyle słabego kompa nie powinny grać na diablo,w takim wypadku ninja robi się bezużyteczna...oczywiście ban za to :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum