Post numer: #1Wysłany: 2009-09-20, 17:52 Xavier wyjasnia xD
"Data modyfikacji pomiedzy 9 a 10 ss to jest kilka minut ban zostaje.
SS zmodyfikowane chociaż dziwne że ss od 10 do 14 mają róznice 1 sekundy."
nie mam pojęcia dlaczego tam jest 4 minuty różnicy pewnie jakiś błąd przy robieniu ssy,
i nie dało by rady w tak krutkim czasie zmodyfikować screenow porównajcie czas ze screenow z czasem dodania tematu na forum. Nie miałem żadnych dopalaczy nie wiem o co wam chodzi
Post numer: #2Wysłany: 2009-09-20, 18:28 Re: Xavier wyjasnia xD
Xavier napisał/a:
"Data modyfikacji pomiedzy 9 a 10 ss to jest kilka minut ban zostaje.
SS zmodyfikowane chociaż dziwne że ss od 10 do 14 mają róznice 1 sekundy."
nie mam pojęcia dlaczego tam jest 4 minuty różnicy pewnie jakiś błąd przy robieniu ssy,
i nie dało by rady w tak krutkim czasie zmodyfikować screenow porównajcie czas ze screenow z czasem dodania tematu na forum. Nie miałem żadnych dopalaczy nie wiem o co wam chodzi
ok, ale przypuśćmy, że Saint robi CI ss o 11.36 i unbana daje Ci o godzinie 12.12, zaś Ty wrzucasz je na forum o 11.59. ok rozumiem wszystko trzeba na sendspace rzucić, ale..... także nie możliwe jest żebyś w 1 sekundę zmodyfikował 5 ss-ów
nie wiem co tu jest grane ;p
zauważyłem to, powiadomiłem o tym MoMo i tyle, więcej nic nie poradzę
no właśnie nie dalo by rady zmodyfikowac kilka screenow wciagu 1 s. a chmielu sie przyczepil nie wiem o co mu chodzi ;/
może i by się nie dało, ale jeżeli miałeś 7 min między 1 a ostatnim ss. opisze to: modyfikujesz ss w czasie 7 min a potem wchodzisz jeszcze raz żeby różnica wynosiła 1 sekunde, czy to możliwe nie wiem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum