Nr Użytkownika: 281 Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 31 Skąd: KC/BP
Post numer: #1Wysłany: 2008-06-23, 16:12 WeeD [Ultimate Player`s Screenshots]
Z racji tego ze się spieszę małe wyjaśnienie:
Grałem na Tau razem z moim bratem (Mikołaj, zabiję cię!)
Kilka razy zmieniałem nicka (on grał WeeD, bo mam rank zwalony, ja potem chwilę ksv bo lepszy rank i potem Szarp dla beki - sharp pzdr)
Dziad, a raczej gówniarz włączył mi perfidnego Wh, choć nigdy, podkreślam, NIGDY na takim dziadostwie nie grałem - ZielO i Sharp mogą potwierdzić (nie kłamać!)
Pojutrze wyjeżdzam w góry więc niech ten unban będzie możliwie jak najszybszy.
PS. Nicka ja sam zmieniam bardzoo rzadko.
lol imo wh to wh i nie powinno nas interesowac czy gral na nim twoj brat, dziadek, mama czy ktos jeszcze inny. To twoj interes aby dopilnowac aby nikt z twojego kompa, ip nie gral na takich gownach. Ja osobiscie gdybym mial brata i by takie cos mi zrobil to chyba bym zapier**.
Niech wladze wyzsze podejma decyzje chociaz imo tez moglbym zagrac na wh, a pozniej powiedziec ze to glupia, ulomna siostra zagrala.
Jesli mam kwestionowac to powinno traktowac sie wszystkich rowno. Zapewne jesli shooter gralby na wh to fatality rowniez by dostal bana i zakaz wstepu na server. Powinnismy traktowac wszystkich tak samo tak wiec moim zdaniem ban i close, a tak dostaniesz unbana i jaka pewnosc mamy, ze za tydzien twoj "brat" znowu komus zycia nie bedzie uprzykrzac grajac na dopalaczach?
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2008-06-23, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Ja robilem ci te ss, wiedzialem na 99 procent ze to bedzie wh i to byla tylko formalosc... Co do tego czy to grał twoj brat to gadal przez mikrofon, ale to byl ten sam glos co ty kiedys grales na nicku WeeD to nie rozumiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum