2 Raz Modyfikacja raz ban zostaje.....
chcialem zobaczyc opuznienie
zapisu jakie jest ale jednak modyfikujesz
pierwsze ss 15 minut a drugie 10? coś tu jest nie tak
____________________ Pamiętam wszystkich których zabiłem.
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2009-02-25, 15:06, w całości zmieniany 2 razy
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
Dla mnie to one sa czyste. Jesli bylyby modyfikowane to byla by roznica kilku sekundowa/minutowa miedzy kazdym kolejnym screenem, a takiej nie widze. To, ze czas na serwerze, a na komputerze rozni sie o 10min to chyba o niczym nie swiadczy...
#Edit:
Tylko powiedz mi co robi ten dot na glowie gracza na pierwszym screenie.
Ostatnio zmieniony przez Kintoki 2009-02-25, 17:40, w całości zmieniany 1 raz
No na SS jest czas z gry. Ale każdy plik się zapisuje wg. czasu komputera!
____________________ Przyszedł Gość po admina, a na forum postów ni ma. Mysłał, że jak pospamuje, adma się już otrzymuje. Ta ankieta, jest zbyt jasna, rekrutacja jest za ciasna. Z wielkim bólem serca i atakiem srania, nie biorę na serio takiego podania. I tu teraz głosem wkraczam, w ankiecie na NIE zaznaczam. Idź popykać se na lanie, kiedy indziej złóż podanie.
BY DANTE
------------------------------------------------------
Aha, i może zacznijcie używać opcji u+@ czyli admin chat, żeby nie było sytuacji, że wchodze na serwer i leci tekst na say - ej on ma wh, banuj go. Gośc to widzi i wychodzi z serwera. No po prostu gz.
1 ssy które zrobiłem różniły się o 15 minut , 2 ss które zrobiłem już o 10. Czyżby zegarek w komputerze tak się szybko spieszył? 5 min w okresie 4 godzin?
Spójrzcie jeszcze na ten temat
http://fpscs.net/topics43...az-2-vt4492.htm
ss jednego dnia
10:42:03 <data na ss |data modyfikacji> 10:57 -> 15 minut
14:32:49 <data na ss |data modyfikacji> 14:42 -> 10 minut
####
Proszę o szybką opinię
####
Moja opinia To ban Zostaje Zamknijcie ten temat.....
Ty też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony przez Susełek 2009-02-26, 08:16, w całości zmieniany 2 razy
wiechu, sory pomyliłem się.Dokładnie tak jak powiadasz.Każdy plik zapisuję się według czasu komputera.Przepraszam za pomyłkę :).
Wychodzi z tego,ze SS zostały zmodyfikowane więc ban powinien zostać.
Oczekuje wyjaśnienie mi dlaczego jak 1 raz robiłem ss to różnica wynosiła 15 min a jak 2 raz to tylko 10?
10:42:03 <data na ss |data modyfikacji> 10:57 -> 15 minut
14:32:49 <data na ss |data modyfikacji> 14:42 -> 10 minut
Ty też tam byłeś.
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum