//
Modyfikacja się nie zgadza z tą z ss ponieważ przed chwilą sam ściągałem ss'y z pojedyńczych linków sendspace, widać czas modyfikacji jest dzisiejszy.
[ Dodano: 2009-10-05, 19:26 ]
coo??
[ Dodano: 2009-10-07, 16:35 ]
to moge na serv wbijac?
wiem że jestem na razie testowym adminem ale przeglądałem ss [R] z racji że grał na serwerze, a w poście z ss nie było nic napisane. wyglądają na czyste więc nie będę go banował znowu. mam tylko prośbę żeby jakiś inny admin Diablo Moda potwierdził że czyste.
Zobacz na 4 ssy i ilość na pasku ladowania, i na 5 jak to mozliwe ze na 4 jest wiecej niż na 5? Nie logiczne chyba. Po 2 radar.! Uban powienien zostać.
____________________ "Najlepszy jest tylko jeden..."
tak na ninjaku ngralem aimie sh i wh i walilem dupszoty ale ty ****** muniok ******
[ Dodano: 2009-10-10, 13:26 ]
spoko jak ban zostaje to sie pierdolcie wh nie mam ani aima ina wszelkiego gowna juz nie mam nerwow gram na zombie i na zadne diablo nie wchodze
Człowieku jak byś grał fair to mielibyśmy twoje "czyste" ss, ale widocznie miałeś coś do ukrycia i starałeś się to zamazać. Nie wyszło przykro mi.
Ban zostaje.
Pozostaje mi życzyć Tobie powodzenia na zombie modzie.
Cześć
Ostatnio zmieniony przez Gosc^^ 2009-10-10, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum